Skābeņu konservēšana

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Aug 11, 2010
Skābeņu konservēšana
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Skābeņu konservēšana savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas.
  2. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai 3 reizes, notecina un ar nazi rupji sagriež.
  3. Sagrieztās lapas pārlej ar verdošu sālsūdeni tā, lai lapas tikko būtu apņemtas.
  4. Sālsūdens daļēji pasargā skābenes no uzturvielu izskalošanās.
  5. Ļauj lapām saplakt un vēl karstas tās pilda dezinficētās burkās, stingri sablīvējot ar karoti, lai virs lapām parādītos šķidrums.
  6. Burkām uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē, liek siltā ūdenī un pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 30 minūtes.
  7. Pēc tam burkas aizvalcē un atdzesē.

Skābeņu konservēšana



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Skābeņu konservēšana savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas.
  2. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai 3 reizes, notecina un ar nazi rupji sagriež.
  3. Sagrieztās lapas pārlej ar verdošu sālsūdeni tā, lai lapas tikko būtu apņemtas.
  4. Sālsūdens daļēji pasargā skābenes no uzturvielu izskalošanās.
  5. Ļauj lapām saplakt un vēl karstas tās pilda dezinficētās burkās, stingri sablīvējot ar karoti, lai virs lapām parādītos šķidrums.
  6. Burkām uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē, liek siltā ūdenī un pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 30 minūtes.
  7. Pēc tam burkas aizvalcē un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.