Pagatavot ātri un vienkārši, bet ļoti garšīgi ābolu ievārījumu. Ābolus vēlams izvēlēties nogatavojušos(mīkstus), jo tad tie ātri un labi savārās. Ja vēlas, lai ievārijums būtu gaišs, tad izvēlas gaišās ābolu zortes un nedrīkst tūļāties pie pagatavošanas. Cukru izmantoju speciālo - ievārījuma. Sanāk tāds kā džemveidīgs un dzidrs, un ļoti garšīgs ievārījums. Cukuru var likt arī vairāk vai mazāk, pēc garšas un atkarīgs no ābolu zortes. Nekādas krustnagliņas, kanēli un citas garšvielas klāt nelieku, jo āboli tīrā veidā man garšo vislabāk. Tieši šādā veidā pagatavots ābolu ievārījums ir patīkamā krāsā un ļoti labi garšo ar auzu pārslu putru, pankūkām vai vienkārši ar baltmaizi.
Pagatavot ātri un vienkārši, bet ļoti garšīgi ābolu ievārījumu. Ābolus vēlams izvēlēties nogatavojušos(mīkstus), jo tad tie ātri un labi savārās. Ja vēlas, lai ievārijums būtu gaišs, tad izvēlas gaišās ābolu zortes un nedrīkst tūļāties pie pagatavošanas. Cukru izmantoju speciālo - ievārījuma. Sanāk tāds kā džemveidīgs un dzidrs, un ļoti garšīgs ievārījums. Cukuru var likt arī vairāk vai mazāk, pēc garšas un atkarīgs no ābolu zortes. Nekādas krustnagliņas, kanēli un citas garšvielas klāt nelieku, jo āboli tīrā veidā man garšo vislabāk. Tieši šādā veidā pagatavots ābolu ievārījums ir patīkamā krāsā un ļoti labi garšo ar auzu pārslu putru, pankūkām vai vienkārši ar baltmaizi.
Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.