Ābolu ievārījums

Ievārījumi kompoti 12 Pēdējais atjauninājums: Oct 05, 2022 Izveidots: Oct 05, 2022
Ābolu ievārījums Ābolu ievārījums Ābolu ievārījums Ābolu ievārījums
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 40min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot ātri un vienkārši, bet ļoti garšīgi ābolu ievārījumu. Ābolus vēlams izvēlēties nogatavojušos(mīkstus), jo tad tie ātri un labi savārās. Ja vēlas, lai ievārijums būtu gaišs, tad izvēlas gaišās ābolu zortes un nedrīkst tūļāties pie pagatavošanas. Cukru izmantoju speciālo - ievārījuma. Sanāk tāds kā džemveidīgs un dzidrs, un ļoti garšīgs ievārījums. Cukuru var likt arī vairāk vai mazāk, pēc garšas un atkarīgs no ābolu zortes. Nekādas krustnagliņas, kanēli un citas garšvielas klāt nelieku, jo āboli tīrā veidā man garšo vislabāk. Tieši šādā veidā pagatavots ābolu ievārījums ir patīkamā krāsā un ļoti labi garšo ar auzu pārslu putru, pankūkām vai vienkārši ar baltmaizi.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus noskalo un nomizo.
  2. Izņem serdi un griež smalkās šķēlītēs.
  3. Liek katlā, pielej 300ml ūdens.
  4. Pievieno cukuru un liek vārīt.
  5. Vāra maisot uz lēnas uguns līdz iegūst vienveidīgu un relatīvi dzidru masu(apmēram 30min, bet atkarīgs no ābolu zortes).
  6. Uzreiz pilda iepriekš sagatavotās burciņās, liek vāciņus.

Ābolu ievārījums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 40min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot ātri un vienkārši, bet ļoti garšīgi ābolu ievārījumu. Ābolus vēlams izvēlēties nogatavojušos(mīkstus), jo tad tie ātri un labi savārās. Ja vēlas, lai ievārijums būtu gaišs, tad izvēlas gaišās ābolu zortes un nedrīkst tūļāties pie pagatavošanas. Cukru izmantoju speciālo - ievārījuma. Sanāk tāds kā džemveidīgs un dzidrs, un ļoti garšīgs ievārījums. Cukuru var likt arī vairāk vai mazāk, pēc garšas un atkarīgs no ābolu zortes. Nekādas krustnagliņas, kanēli un citas garšvielas klāt nelieku, jo āboli tīrā veidā man garšo vislabāk. Tieši šādā veidā pagatavots ābolu ievārījums ir patīkamā krāsā un ļoti labi garšo ar auzu pārslu putru, pankūkām vai vienkārši ar baltmaizi.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus noskalo un nomizo.
  2. Izņem serdi un griež smalkās šķēlītēs.
  3. Liek katlā, pielej 300ml ūdens.
  4. Pievieno cukuru un liek vārīt.
  5. Vāra maisot uz lēnas uguns līdz iegūst vienveidīgu un relatīvi dzidru masu(apmēram 30min, bet atkarīgs no ābolu zortes).
  6. Uzreiz pilda iepriekš sagatavotās burciņās, liek vāciņus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (51 (3)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.