- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Pīlādžu ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi ienākušas pīlādžu ogas nolasa no kātiņiem, applaucē ar verdošu ūdeni, vairākas reizes saspiež.
- Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns maisot savāra sīrupā.
- Vārot noņem putas.
- Ieliek ogu masu, uz lēnas uguns, vāra apmaisot 25-30 min.
- Karstu sapilda burkās, atdzisušas aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsā vietā, lieto pie tējas.
Pīlādžu ievārījums.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Pīlādžu ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi ienākušas pīlādžu ogas nolasa no kātiņiem, applaucē ar verdošu ūdeni, vairākas reizes saspiež.
- Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns maisot savāra sīrupā.
- Vārot noņem putas.
- Ieliek ogu masu, uz lēnas uguns, vāra apmaisot 25-30 min.
- Karstu sapilda burkās, atdzisušas aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsā vietā, lieto pie tējas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt