Pīlādžu ievārījums.

Ievārījumi kompoti 2 Pēdējais atjauninājums: Oct 21, 2021 Izveidots: Jul 27, 2011
Pīlādžu ievārījums.
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Pīlādžu ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi ienākušas pīlādžu ogas nolasa no kātiņiem, applaucē ar verdošu ūdeni, vairākas reizes saspiež.
  2. Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns maisot savāra sīrupā.
  3. Vārot noņem putas.
  4. Ieliek ogu masu, uz lēnas uguns, vāra apmaisot 25-30 min.
  5. Karstu sapilda burkās, atdzisušas aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsā vietā, lieto pie tējas.

Pīlādžu ievārījums.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Pīlādžu ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi ienākušas pīlādžu ogas nolasa no kātiņiem, applaucē ar verdošu ūdeni, vairākas reizes saspiež.
  2. Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns maisot savāra sīrupā.
  3. Vārot noņem putas.
  4. Ieliek ogu masu, uz lēnas uguns, vāra apmaisot 25-30 min.
  5. Karstu sapilda burkās, atdzisušas aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsā vietā, lieto pie tējas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.