- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Parasta recepte, kā gatavot aliču* ziemai, kā arī šo pašu recepti var izmantot plūmju kompota gatavošanai.
Šīs receptes pluss ir tas, ka nav jāveic pasterizēšana kompota uzglabāšanai.
*Aliča - Kaukāza plūme.
Kā pagatavot šo Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iepriekš sagatavotās, tīrās ar verdošu ūdeni izplaucētās burkās ievieto mazgātas un nosusinātas ogas.
- Pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 - 20 min.
- Tad ūdeni nolej katlā un pievieno tam cukuru (uz 1L 300g) uzvāra un turpina vārīt vēl 5 min.
- Ar gatavo sīrupu pārlej aličas un aizver burkas ar vāciņu un aizvalcē.
- Gatavo produkciju atdzesē un liek vēsā vietā glabāties.
Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Parasta recepte, kā gatavot aliču* ziemai, kā arī šo pašu recepti var izmantot plūmju kompota gatavošanai.
Šīs receptes pluss ir tas, ka nav jāveic pasterizēšana kompota uzglabāšanai.
*Aliča - Kaukāza plūme.
Kā pagatavot šo Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iepriekš sagatavotās, tīrās ar verdošu ūdeni izplaucētās burkās ievieto mazgātas un nosusinātas ogas.
- Pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 - 20 min.
- Tad ūdeni nolej katlā un pievieno tam cukuru (uz 1L 300g) uzvāra un turpina vārīt vēl 5 min.
- Ar gatavo sīrupu pārlej aličas un aizver burkas ar vāciņu un aizvalcē.
- Gatavo produkciju atdzesē un liek vēsā vietā glabāties.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt