Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas

Ievārījumi kompoti 5 Pēdējais atjauninājums: Sep 12, 2020 Izveidots: Aug 27, 2013
Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Parasta recepte, kā gatavot aliču* ziemai, kā arī šo pašu recepti var izmantot plūmju kompota gatavošanai.
Šīs receptes pluss ir tas, ka nav jāveic pasterizēšana kompota uzglabāšanai.
*Aliča - Kaukāza plūme.
Kā pagatavot šo Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iepriekš sagatavotās, tīrās ar verdošu ūdeni izplaucētās burkās ievieto mazgātas un nosusinātas ogas.
  2. Pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 - 20 min.
  3. Tad ūdeni nolej katlā un pievieno tam cukuru (uz 1L 300g) uzvāra un turpina vārīt vēl 5 min.
  4. Ar gatavo sīrupu pārlej aličas un aizver burkas ar vāciņu un aizvalcē.
  5. Gatavo produkciju atdzesē un liek vēsā vietā glabāties.

Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Parasta recepte, kā gatavot aliču* ziemai, kā arī šo pašu recepti var izmantot plūmju kompota gatavošanai.
Šīs receptes pluss ir tas, ka nav jāveic pasterizēšana kompota uzglabāšanai.
*Aliča - Kaukāza plūme.
Kā pagatavot šo Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iepriekš sagatavotās, tīrās ar verdošu ūdeni izplaucētās burkās ievieto mazgātas un nosusinātas ogas.
  2. Pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 - 20 min.
  3. Tad ūdeni nolej katlā un pievieno tam cukuru (uz 1L 300g) uzvāra un turpina vārīt vēl 5 min.
  4. Ar gatavo sīrupu pārlej aličas un aizver burkas ar vāciņu un aizvalcē.
  5. Gatavo produkciju atdzesē un liek vēsā vietā glabāties.

Vai recepte bija noderīga ?


 (130 (4)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.