- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Jāņogu ievārījums pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Veselas ogas notīra, noskalo.
- Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns maisot savāra biezā sīrupā, noņem putas, vāra ar pārtraukumiem 5 - 10 min., pavāra, 5 - 10 min. patur mierā, tā atkārto vairākas reizes, kamēr ogas paliek tumšas, smagas un grimst sīrupā.
- Siltas sapilda burkās, aukstas aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsa vietā.
Jāņogu ievārījums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Jāņogu ievārījums pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Veselas ogas notīra, noskalo.
- Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns maisot savāra biezā sīrupā, noņem putas, vāra ar pārtraukumiem 5 - 10 min., pavāra, 5 - 10 min. patur mierā, tā atkārto vairākas reizes, kamēr ogas paliek tumšas, smagas un grimst sīrupā.
- Siltas sapilda burkās, aukstas aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsa vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt