- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Aveņu ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Avenes izlasa, saber traukā kārtām ar cukuru un atstāj 12st. suloties.
- Nolej no ogām radušos sulu, to izkāš un ievārījumu katlā uzvāra sīrupu.
- Šajā sīrupā liek pa daļām vārīties ogas un uz lēnas uguns vāra, līdz ogas kļūst tumšākas.
- Vārīšanas laikā ievārījumam nosmeļ putas.
- Ogas ar putu karoti izņem no sīrupa un novieto uz trauka. Kad ogas tādā veidā izvārītas un sīrups ievārīts līdz vajadzīgam biezumam, savieno sīrupu ar ogām.
- Gatavo ievārijumu atdzesē un aukstu sapilda labi iztīrītās stikla burkās, aizvāko.
Aveņu ievārījums.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Aveņu ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Avenes izlasa, saber traukā kārtām ar cukuru un atstāj 12st. suloties.
- Nolej no ogām radušos sulu, to izkāš un ievārījumu katlā uzvāra sīrupu.
- Šajā sīrupā liek pa daļām vārīties ogas un uz lēnas uguns vāra, līdz ogas kļūst tumšākas.
- Vārīšanas laikā ievārījumam nosmeļ putas.
- Ogas ar putu karoti izņem no sīrupa un novieto uz trauka. Kad ogas tādā veidā izvārītas un sīrups ievārīts līdz vajadzīgam biezumam, savieno sīrupu ar ogām.
- Gatavo ievārijumu atdzesē un aukstu sapilda labi iztīrītās stikla burkās, aizvāko.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt