Aprikožu ievārijums

Ievārījumi kompoti 12 Pēdējais atjauninājums: Jul 19, 2021 Izveidots: Jul 19, 2021
Aprikožu ievārijums Aprikožu ievārijums Aprikožu ievārijums Aprikožu ievārijums Aprikožu ievārijums Aprikožu ievārijums
  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Kā vārīt aprikožu ievārījumu pašam. Šis ievārījums labi iederēsies pie plānām pankūkām. Ja vēlas, lai ievārījums nebūtu ļoti salds, var pielikt 1/2t.k. citronskābes pie ievārījuma vārīšanas, iepriekš nogaršojot.
Nedaudz svaiguma būs, ja pirms burciņās pildīšanas ievietot tajā piparmētra lapiņu, bet tas gaumes jautājums. Aromātam var pievoenot nedaudz(naža gals) vaniļas.
Šī ievārījuma gatavošanā izmanto cukuru, kas paredzēts ievārījuma gatavošanai..

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aprikozes noskalo aukstā ūdenī.
  2. Griež uz pusi un izņem kauliņu.
  3. Vāra sīrupu. Sīrupam ņem glāzi ūdens uz 1kg cukura, liek uz lēnas uguns un apmaisot vāra.
  4. Kad cukurs izkusis un sīrups uzvārijies, tad ievieto tajā sagatavotās aprikozes un dažus aprikožu kauliņu kodoliņus, kurus izņem no pārsista kauliņa.
  5. Apmaisot un nosmeļot putas vāra. Līdz ko sāk vārīties - vāra vēl 20-25min.
  6. Pilda sterilizētās burciņās un vāko ciet.
  7. Uzglabā vēsā vietā.

Aprikožu ievārijums



  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Kā vārīt aprikožu ievārījumu pašam. Šis ievārījums labi iederēsies pie plānām pankūkām. Ja vēlas, lai ievārījums nebūtu ļoti salds, var pielikt 1/2t.k. citronskābes pie ievārījuma vārīšanas, iepriekš nogaršojot.
Nedaudz svaiguma būs, ja pirms burciņās pildīšanas ievietot tajā piparmētra lapiņu, bet tas gaumes jautājums. Aromātam var pievoenot nedaudz(naža gals) vaniļas.
Šī ievārījuma gatavošanā izmanto cukuru, kas paredzēts ievārījuma gatavošanai..

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aprikozes noskalo aukstā ūdenī.
  2. Griež uz pusi un izņem kauliņu.
  3. Vāra sīrupu. Sīrupam ņem glāzi ūdens uz 1kg cukura, liek uz lēnas uguns un apmaisot vāra.
  4. Kad cukurs izkusis un sīrups uzvārijies, tad ievieto tajā sagatavotās aprikozes un dažus aprikožu kauliņu kodoliņus, kurus izņem no pārsista kauliņa.
  5. Apmaisot un nosmeļot putas vāra. Līdz ko sāk vārīties - vāra vēl 20-25min.
  6. Pilda sterilizētās burciņās un vāko ciet.
  7. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (12 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.