- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 20
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Pildītas pankūkas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu izkausē un samīca gludā mīklā ar miltiem, pienu un sāli, klāt piekuļot 4 olas.
- Uz pannas sviestā cep pankūkas, apcepot tikai vienu pusi.
- Pildījumam ceptu vai vārītu teļa gaļu un jēlus nieru taukus divreiz samaļ, piejauc sāli, piparus, skābu krējumu un berztu sīpolu, un tad visu labi savāra.
- Kad pildījuma biezenis atdzisis, to pa daļām liek uz pankūku apceptās puses un ievīsta mīklā, vīstokļa galus uz iekšu ielocot.
- Apviļā berztā maizē un 2-3 min. laikā sviestā apcep no abām pusēm iebrūnus.
- Galdā pildītās pankūkas pasniedzamas karstas.
Pildītas pankūkas ar gaļu
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 20
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Pildītas pankūkas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu izkausē un samīca gludā mīklā ar miltiem, pienu un sāli, klāt piekuļot 4 olas.
- Uz pannas sviestā cep pankūkas, apcepot tikai vienu pusi.
- Pildījumam ceptu vai vārītu teļa gaļu un jēlus nieru taukus divreiz samaļ, piejauc sāli, piparus, skābu krējumu un berztu sīpolu, un tad visu labi savāra.
- Kad pildījuma biezenis atdzisis, to pa daļām liek uz pankūku apceptās puses un ievīsta mīklā, vīstokļa galus uz iekšu ielocot.
- Apviļā berztā maizē un 2-3 min. laikā sviestā apcep no abām pusēm iebrūnus.
- Galdā pildītās pankūkas pasniedzamas karstas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt