- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas pankūkas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Plānās pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu.
- Gatavo pildijumu: biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vanilīnu, olas, skābu krējumu un samīca.
- Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abu sānu malas un satin.
- Satītās pankūkas taukos apcep.
- Apceptās pankūkas sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru vai kanēli vai kausētu sviestu, skābu krējumu.
Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas pankūkas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Plānās pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu.
- Gatavo pildijumu: biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vanilīnu, olas, skābu krējumu un samīca.
- Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abu sānu malas un satin.
- Satītās pankūkas taukos apcep.
- Apceptās pankūkas sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru vai kanēli vai kausētu sviestu, skābu krējumu.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt