- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas pankūkas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Plānās pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu.
- Gatavo pildijumu: biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vanilīnu, olas, skābu krējumu un samīca.
- Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abu sānu malas un satin.
- Satītās pankūkas taukos apcep.
- Apceptās pankūkas sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru vai kanēli vai kausētu sviestu, skābu krējumu.
Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas pankūkas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Plānās pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu.
- Gatavo pildijumu: biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vanilīnu, olas, skābu krējumu un samīca.
- Uz apceptās puses vienā malā liek biezpiena pildījumu, pildījumam pārloka pankūkas malu, tad abu sānu malas un satin.
- Satītās pankūkas taukos apcep.
- Apceptās pankūkas sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar cukuru vai kanēli vai kausētu sviestu, skābu krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt