Rauga pankūkas

Pankūkas 2 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Aug 19, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Rauga pankūkas savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas pankūkas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu sakuļ, pievieno uzsiltdītu līdz (30C) pienu, sāli, cukuru, un samaisa.
  2. Šķidrumam pievieno atšķaidītu raugu, izsijātus miltus, samaisa un siltā vietā uzraudzē.
  3. Kad mīkla uzrūgusi, tajā iecilā saputotu olas baltumu un cep kā biezās pankūkas. Pasniedz ar ievārījumu, tēju vai kafiju.

Rauga pankūkas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Rauga pankūkas savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas pankūkas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu sakuļ, pievieno uzsiltdītu līdz (30C) pienu, sāli, cukuru, un samaisa.
  2. Šķidrumam pievieno atšķaidītu raugu, izsijātus miltus, samaisa un siltā vietā uzraudzē.
  3. Kad mīkla uzrūgusi, tajā iecilā saputotu olas baltumu un cep kā biezās pankūkas. Pasniedz ar ievārījumu, tēju vai kafiju.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.