Cepeškrāsnī cepti ķirbji

Dārzeņu ēdieni 9 Pēdējais atjauninājums: Feb 06, 2025 Izveidots: Feb 06, 2025
Cepeškrāsnī cepti ķirbji
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 30
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Cepeškrāsnī cepti ķirbji ir veselīgs un garšīgs ēdiens, kas lieliski iederas gan kā piedeva, gan viegla uzkoda. Ja vēlies maigāku un saldāku rezultātu, vari izmantot tikai sviestu un medu, bet, ja vēlies garšvielām bagātāku variantu, timiāns noteikti būs lieliska izvēle. Ķirbis tiek sagriezts gabaliņos, sajaukts ar garšvielām un viegli apcepta līdz zeltainai kraukšķīgai garoziņai. Šis ēdiens ir viegli pagatavojams un lieliski sader ar dažādām mērcēm un piedevām.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomizo ķirbi, izņem sēklas un sagriez to gabaliņos.
  2. Liek ķirbja gabaliņus lielā bļodā, pievieno olīveļļu, sāli, piparus un izvēlētās garšvielas. Ja vēlies, pievieno arī nedaudz medu vai kļavu sīrupu. Visu kārtīgi samaisa.
  3. Izklāj ķirbja gabaliņus uz cepampannas vienā kārtā, lai tie ceptos vienmērīgi.
  4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C, liek cept apmēram 25-30 minūtes, līdz ķirbja gabaliņi ir mīksti un viegli apbrūnējuši.
  5. Pasniedz siltu kā piedevu vai vieglu uzkodu. Lieliski sader ar skābā krējuma vai grieķu jogurta mērci.

Cepeškrāsnī cepti ķirbji



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 30
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Cepeškrāsnī cepti ķirbji ir veselīgs un garšīgs ēdiens, kas lieliski iederas gan kā piedeva, gan viegla uzkoda. Ja vēlies maigāku un saldāku rezultātu, vari izmantot tikai sviestu un medu, bet, ja vēlies garšvielām bagātāku variantu, timiāns noteikti būs lieliska izvēle. Ķirbis tiek sagriezts gabaliņos, sajaukts ar garšvielām un viegli apcepta līdz zeltainai kraukšķīgai garoziņai. Šis ēdiens ir viegli pagatavojams un lieliski sader ar dažādām mērcēm un piedevām.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomizo ķirbi, izņem sēklas un sagriez to gabaliņos.
  2. Liek ķirbja gabaliņus lielā bļodā, pievieno olīveļļu, sāli, piparus un izvēlētās garšvielas. Ja vēlies, pievieno arī nedaudz medu vai kļavu sīrupu. Visu kārtīgi samaisa.
  3. Izklāj ķirbja gabaliņus uz cepampannas vienā kārtā, lai tie ceptos vienmērīgi.
  4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C, liek cept apmēram 25-30 minūtes, līdz ķirbja gabaliņi ir mīksti un viegli apbrūnējuši.
  5. Pasniedz siltu kā piedevu vai vieglu uzkodu. Lieliski sader ar skābā krējuma vai grieķu jogurta mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.