- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Mimoza no tunča saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas.
- Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā.
- Olas baltumu un dzeltenumu rīvē atsevišķi, katru savā traukā.
- Atver tunča konservu eļļā, liek bļodā, samīca ar dakšiņu un izveido vienlīdzīgu kārtu, kuru pārsmērē ar majonēzi.
- Nākamā kārtā liek rīvētus olu baltumus, pārsmērē ar majonēzi.
- Nākamā kārtā liek rīvētus burkānus, atkal pārsmērē ar majonēzi.
- Nākamai kārtai nomizo sīpolu un smalki grieztu liek virsū burkāniem, tad liek rīvētus kartupeļus, pārsmērē ar majonēzi.
- Virsū uzrīvē sieru uz smalkās rīves un atkal pārsmērē ar majonēzi.
- Pēdējā kārtā uzrīvē olu dzeltenumu un dekorē ar zaļumiem.
- Novieto ledusskapī, lai atdziest un nostāvas.
- Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!
Mimoza no tunča
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Mimoza no tunča saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas.
- Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā.
- Olas baltumu un dzeltenumu rīvē atsevišķi, katru savā traukā.
- Atver tunča konservu eļļā, liek bļodā, samīca ar dakšiņu un izveido vienlīdzīgu kārtu, kuru pārsmērē ar majonēzi.
- Nākamā kārtā liek rīvētus olu baltumus, pārsmērē ar majonēzi.
- Nākamā kārtā liek rīvētus burkānus, atkal pārsmērē ar majonēzi.
- Nākamai kārtai nomizo sīpolu un smalki grieztu liek virsū burkāniem, tad liek rīvētus kartupeļus, pārsmērē ar majonēzi.
- Virsū uzrīvē sieru uz smalkās rīves un atkal pārsmērē ar majonēzi.
- Pēdējā kārtā uzrīvē olu dzeltenumu un dekorē ar zaļumiem.
- Novieto ledusskapī, lai atdziest un nostāvas.
- Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt