Mimoza no tunča

Aukstie ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Dec 04, 2017
Mimoza no tunča Mimoza no tunča Mimoza no tunča Mimoza no tunča Mimoza no tunča Mimoza no tunča Mimoza no tunča Mimoza no tunča Mimoza no tunča
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Mimoza no tunča saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas.
  2. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā.
  3. Olas baltumu un dzeltenumu rīvē atsevišķi, katru savā traukā.
  4. Atver tunča konservu eļļā, liek bļodā, samīca ar dakšiņu un izveido vienlīdzīgu kārtu, kuru pārsmērē ar majonēzi.
  5. Nākamā kārtā liek rīvētus olu baltumus, pārsmērē ar majonēzi.
  6. Nākamā kārtā liek rīvētus burkānus, atkal pārsmērē ar majonēzi.
  7. Nākamai kārtai nomizo sīpolu un smalki grieztu liek virsū burkāniem, tad liek rīvētus kartupeļus, pārsmērē ar majonēzi.
  8. Virsū uzrīvē sieru uz smalkās rīves un atkal pārsmērē ar majonēzi.
  9. Pēdējā kārtā uzrīvē olu dzeltenumu un dekorē ar zaļumiem.
  10. Novieto ledusskapī, lai atdziest un nostāvas.
  11. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Mimoza no tunča



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Mimoza no tunča saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas.
  2. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā.
  3. Olas baltumu un dzeltenumu rīvē atsevišķi, katru savā traukā.
  4. Atver tunča konservu eļļā, liek bļodā, samīca ar dakšiņu un izveido vienlīdzīgu kārtu, kuru pārsmērē ar majonēzi.
  5. Nākamā kārtā liek rīvētus olu baltumus, pārsmērē ar majonēzi.
  6. Nākamā kārtā liek rīvētus burkānus, atkal pārsmērē ar majonēzi.
  7. Nākamai kārtai nomizo sīpolu un smalki grieztu liek virsū burkāniem, tad liek rīvētus kartupeļus, pārsmērē ar majonēzi.
  8. Virsū uzrīvē sieru uz smalkās rīves un atkal pārsmērē ar majonēzi.
  9. Pēdējā kārtā uzrīvē olu dzeltenumu un dekorē ar zaļumiem.
  10. Novieto ledusskapī, lai atdziest un nostāvas.
  11. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (16 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.