- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Tomātu salāti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarkanus, cietus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež ar nerūsošo nazi plānās šķēlēs.
- Kabačus un burkānus nomazgā, notīra un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
- Uz pannas kabačus un burkānus (katru atsevišķi) nedaudz apcep ar mazu eļļas piedevu tā, lai tie nepiedegtu.
- Bļodā visus sagatavotos dārzeņus un garšvielas uzmanīgi samaisa, lai tomātu šķēles neizjuktu, un sapilda dezinficētā burkā.
- Uzliek dezinficētu metāla vāciņu, pievalcē, sterilizē 100 C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 35 minūtes.
- Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē, patur uz vāciņiem 30 min. un atdzesē.
Tomātu salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Tomātu salāti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarkanus, cietus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež ar nerūsošo nazi plānās šķēlēs.
- Kabačus un burkānus nomazgā, notīra un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
- Uz pannas kabačus un burkānus (katru atsevišķi) nedaudz apcep ar mazu eļļas piedevu tā, lai tie nepiedegtu.
- Bļodā visus sagatavotos dārzeņus un garšvielas uzmanīgi samaisa, lai tomātu šķēles neizjuktu, un sapilda dezinficētā burkā.
- Uzliek dezinficētu metāla vāciņu, pievalcē, sterilizē 100 C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 35 minūtes.
- Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē, patur uz vāciņiem 30 min. un atdzesē.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt