Siļķe kažokā

Aukstie ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Dec 02, 2017
Siļķe kažokā Siļķe kažokā Siļķe kažokā Siļķe kažokā Siļķe kažokā Siļķe kažokā Siļķe kažokā
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Siļķe kažokā saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novāra, līdz top mīksti kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves katru no dārzeņiem atsevišķā traukā.
  2. Nomizo ābolus un arī rīvē.
  3. Olas vāra, lai būtu cietas, tad sarīvē.
  4. Sīpolu notīra un smalki griež.
  5. Siļķi attīra, izņem asakas un smalki sagriež.
  6. Ņem trauku un veido kārtas.
  7. Pirmā kārtā liek siļķi, pārkaisa ar grieztiem sīpoliem un pārber ar kartupeļiem. Visu pārsmērē ar majonēzi.
  8. Otrā kārtā liek rīvētos burkānus un rīvētu olu. Pārsmērē ar majonēzi.
  9. Pēdējā kārtā liek rīvētus ābolus un rīvētās bietes, pārsmērē ar majonēzi.
  10. Liek ledusskapī atdzist un sasuloties. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Siļķe kažokā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Siļķe kažokā saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novāra, līdz top mīksti kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves katru no dārzeņiem atsevišķā traukā.
  2. Nomizo ābolus un arī rīvē.
  3. Olas vāra, lai būtu cietas, tad sarīvē.
  4. Sīpolu notīra un smalki griež.
  5. Siļķi attīra, izņem asakas un smalki sagriež.
  6. Ņem trauku un veido kārtas.
  7. Pirmā kārtā liek siļķi, pārkaisa ar grieztiem sīpoliem un pārber ar kartupeļiem. Visu pārsmērē ar majonēzi.
  8. Otrā kārtā liek rīvētos burkānus un rīvētu olu. Pārsmērē ar majonēzi.
  9. Pēdējā kārtā liek rīvētus ābolus un rīvētās bietes, pārsmērē ar majonēzi.
  10. Liek ledusskapī atdzist un sasuloties. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (12 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.