- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Kazeņu ievārījums savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kazenes izlasa, nomazgā, cukuru ar ūdeni uz uguns maisot savāra sīrupa, vārot noņem putas.
- Ieber ogas, vāra ar pārtraukumiem 30 - 40 min., 10 min. vāra, 10 min. ļauj stāvēt bez vārīšanās, tad atkal vāra, tā atkārtojot, kamēr ogas grimst sīrupā.
- Gatavu ievārījumu salej podā, aukstu sapilda burkās, aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsā vietā.
Kazeņu ievārījums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kazeņu ievārījums savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kazenes izlasa, nomazgā, cukuru ar ūdeni uz uguns maisot savāra sīrupa, vārot noņem putas.
- Ieber ogas, vāra ar pārtraukumiem 30 - 40 min., 10 min. vāra, 10 min. ļauj stāvēt bez vārīšanās, tad atkal vāra, tā atkārtojot, kamēr ogas grimst sīrupā.
- Gatavu ievārījumu salej podā, aukstu sapilda burkās, aizsien ar pergamenta papīru vai aizvāko, uzglabā sausā, vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt