- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ķiršu ievārījums 2 pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Šajā receptē ievārījuma gatavošanai izvēlas skābos, tumšos ķiršus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķiršus notīra, atbrīvo no kauliņa un vāra iepriekš sagatavotā cukura sīrupā (cukuru samitrina ar ūdeni un bez maisīšanas savāra dzidrā sīrupā).
- Lai iegūtu labāku garšu var pievieno dažus ķiršu kauliņu kodoliņus.
- Kad ievārījums gatavs, sīrups vajadzīgā biezumā un ogas sāk grimt trauka dibenā, to noņem no uguns un sapilda traukos.
Ķiršu ievārījums 2
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ķiršu ievārījums 2 pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Šajā receptē ievārījuma gatavošanai izvēlas skābos, tumšos ķiršus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķiršus notīra, atbrīvo no kauliņa un vāra iepriekš sagatavotā cukura sīrupā (cukuru samitrina ar ūdeni un bez maisīšanas savāra dzidrā sīrupā).
- Lai iegūtu labāku garšu var pievieno dažus ķiršu kauliņu kodoliņus.
- Kad ievārījums gatavs, sīrups vajadzīgā biezumā un ogas sāk grimt trauka dibenā, to noņem no uguns un sapilda traukos.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt