- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 20
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā uzvārīt persiku ievārijumu pašam. Ievārijumam izvēlas gatavus persikus. Cukuru vēlams izmantot speciālu, kurš ir paredzēts ievārijumu vārīšanai.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Persikus noskalo un noblanšē vārošā udenī.
- Novelk miziņu, izņem kauliņu un sagriež mazos gabaliņos.
- Liek katlā vārīt.
- Sākot vārīties pievieno cukuru un vāra vēl 15-20 minūtes, beigās pievienojot piparmētras zariņu.
- Atdzesē un vēl siltu sapilda burciņās.
- Aizvāko un liek uzglabāt vēsā vietā.
Persiku ievārijums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 20
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā uzvārīt persiku ievārijumu pašam. Ievārijumam izvēlas gatavus persikus. Cukuru vēlams izmantot speciālu, kurš ir paredzēts ievārijumu vārīšanai.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Persikus noskalo un noblanšē vārošā udenī.
- Novelk miziņu, izņem kauliņu un sagriež mazos gabaliņos.
- Liek katlā vārīt.
- Sākot vārīties pievieno cukuru un vāra vēl 15-20 minūtes, beigās pievienojot piparmētras zariņu.
- Atdzesē un vēl siltu sapilda burciņās.
- Aizvāko un liek uzglabāt vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt