Sālītas sēnes

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: May 19, 2020 Izveidots: Aug 24, 2011
Sālītas sēnes
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Sālīšanai var izmantot dažādu sugu sēnes. Pagatavot vienkārši Sālītas sēnes savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pirms sālīšanas sēnes rūpīgi notīra, momazgā.
  2. Liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, kuram pieliek sāli. Uz litru ūdens liek ēdamkaroti sāls.
  3. Vāra uz lēnas uguns. Ūdens jālej tik daudz, lai sēnes ūdenī nebūtu saspiestas.
  4. Vārīšanas laikā sēnes apmaisa, lai nepiedeg, un nosmeļ putas.
  5. Sēnes ir labi jāsavāra.
  6. Līdzko sēnes sāk grimt ūdenī un tas kļūst dzidrāks, sēnes ir pietiekami vārītas.
  7. Novārītās sēnes strauji atdzesē aukstā ūdenī.
  8. Izmērcētām sēnēm nospiež lieko ūdeni.
  9. Traukā sēnes sajauc ar sāli ( Uz 1kg. novārītu sēņu 60 gr.sāls, ja vēlas, pieliek ķiplokus, melnos piparus, sapilda piemērotā traukā, stingri nospiež, pārklāj ar tīru drānu, uzliek koka ripu un uzliek slogu.

Sālītas sēnes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Sālīšanai var izmantot dažādu sugu sēnes. Pagatavot vienkārši Sālītas sēnes savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pirms sālīšanas sēnes rūpīgi notīra, momazgā.
  2. Liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, kuram pieliek sāli. Uz litru ūdens liek ēdamkaroti sāls.
  3. Vāra uz lēnas uguns. Ūdens jālej tik daudz, lai sēnes ūdenī nebūtu saspiestas.
  4. Vārīšanas laikā sēnes apmaisa, lai nepiedeg, un nosmeļ putas.
  5. Sēnes ir labi jāsavāra.
  6. Līdzko sēnes sāk grimt ūdenī un tas kļūst dzidrāks, sēnes ir pietiekami vārītas.
  7. Novārītās sēnes strauji atdzesē aukstā ūdenī.
  8. Izmērcētām sēnēm nospiež lieko ūdeni.
  9. Traukā sēnes sajauc ar sāli ( Uz 1kg. novārītu sēņu 60 gr.sāls, ja vēlas, pieliek ķiplokus, melnos piparus, sapilda piemērotā traukā, stingri nospiež, pārklāj ar tīru drānu, uzliek koka ripu un uzliek slogu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.