- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Izvēlas kādu no rudens kāpostu šķirnēm. Labāk vidēja lieluma kāpostu galviņas.
Kā sagatavot ziemai marinētus kāpostus burciņās saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam.
- Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam.
- Liekam visu traukā un apmaisām.
- Burciņās ievietojam piparus, tad gatavo kāpostu masu ar burkāniem nedaudz pie-presējot, akurāti pārlejam ar verdošu ūdeni un atstājam uz kādam 10 min., tad nolejam ūdeni.
- Pārlejam ar pagatavoto marinādi vēl karstu un valcējam ciet.
- Burciņas apmet otrādi un nosedz ar siltu segu līdz tās atdziest.
- Glabā vēsā vietā.
Kāpostu marinēšana burciņās
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Izvēlas kādu no rudens kāpostu šķirnēm. Labāk vidēja lieluma kāpostu galviņas.
Kā sagatavot ziemai marinētus kāpostus burciņās saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam.
- Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam.
- Liekam visu traukā un apmaisām.
- Burciņās ievietojam piparus, tad gatavo kāpostu masu ar burkāniem nedaudz pie-presējot, akurāti pārlejam ar verdošu ūdeni un atstājam uz kādam 10 min., tad nolejam ūdeni.
- Pārlejam ar pagatavoto marinādi vēl karstu un valcējam ciet.
- Burciņas apmet otrādi un nosedz ar siltu segu līdz tās atdziest.
- Glabā vēsā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt