Piparu gurķīši

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Aug 01, 2010
Piparu gurķīši
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Piparu gurķīši savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Piparu gurķīšiem jābūt ar spēcīgi izteiktu piparu garšu.
  2. Lieto pavisam mazus nepieaugušus gurķīšus, apmēram 5-6 cm garus.
  3. Gurķīšus nomazgā aukstā ūdenī un nosusina.
  4. Dezinficētā litra burkā ievieto sagatavotus garšaugus un garšvielas, ielej vajadzīgo etiķi un sakārto gurķus.
  5. Uzlējuma gatavošanai uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un vēl 2 minūtes vāra.
  6. Dzidru verdošu uzlējumu pārlej pār sagatavotajiem gurķiem, uzliek novārītu metāla vāciņu un pievalcē.
  7. Pasterizē 75-80C temperatūrā 0,5 litru burkas 5-6 minūtes, litra burkas 8-10 minūtes, 3 litru burkas 10-15 minūtes.
  8. Pēc pasterizēšanas burkas galīgi aizvalcē, paripina pa galdu un 1/2 stundu patur ar vāciņu uz leju, un ļauj brīvi atdzist.

Piparu gurķīši



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Piparu gurķīši savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Piparu gurķīšiem jābūt ar spēcīgi izteiktu piparu garšu.
  2. Lieto pavisam mazus nepieaugušus gurķīšus, apmēram 5-6 cm garus.
  3. Gurķīšus nomazgā aukstā ūdenī un nosusina.
  4. Dezinficētā litra burkā ievieto sagatavotus garšaugus un garšvielas, ielej vajadzīgo etiķi un sakārto gurķus.
  5. Uzlējuma gatavošanai uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un vēl 2 minūtes vāra.
  6. Dzidru verdošu uzlējumu pārlej pār sagatavotajiem gurķiem, uzliek novārītu metāla vāciņu un pievalcē.
  7. Pasterizē 75-80C temperatūrā 0,5 litru burkas 5-6 minūtes, litra burkas 8-10 minūtes, 3 litru burkas 10-15 minūtes.
  8. Pēc pasterizēšanas burkas galīgi aizvalcē, paripina pa galdu un 1/2 stundu patur ar vāciņu uz leju, un ļauj brīvi atdzist.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.