Kā gatavot Piparu gurķīši savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Piparu gurķīšiem jābūt ar spēcīgi izteiktu piparu garšu.
Lieto pavisam mazus nepieaugušus gurķīšus, apmēram 5-6 cm garus.
Gurķīšus nomazgā aukstā ūdenī un nosusina.
Dezinficētā litra burkā ievieto sagatavotus garšaugus un garšvielas, ielej vajadzīgo etiķi un sakārto gurķus.
Uzlējuma gatavošanai uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un vēl 2 minūtes vāra.
Dzidru verdošu uzlējumu pārlej pār sagatavotajiem gurķiem, uzliek novārītu metāla vāciņu un pievalcē.
Pēc pasterizēšanas burkas galīgi aizvalcē, paripina pa galdu un 1/2 stundu patur ar vāciņu uz leju, un ļauj brīvi atdzist.
Piparu gurķīši
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Piparu gurķīši savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Piparu gurķīšiem jābūt ar spēcīgi izteiktu piparu garšu.
Lieto pavisam mazus nepieaugušus gurķīšus, apmēram 5-6 cm garus.
Gurķīšus nomazgā aukstā ūdenī un nosusina.
Dezinficētā litra burkā ievieto sagatavotus garšaugus un garšvielas, ielej vajadzīgo etiķi un sakārto gurķus.
Uzlējuma gatavošanai uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un vēl 2 minūtes vāra.
Dzidru verdošu uzlējumu pārlej pār sagatavotajiem gurķiem, uzliek novārītu metāla vāciņu un pievalcē.