receptes

Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)

Konservēšana 6 Pēdējais atjauninājums: Sep 04, 2020 Izveidots: Aug 27, 2011
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem.
  2. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās.
  3. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber 1 deserta karoti želantīna, 2 lauru lapas, 5 melno piparu graudiņus, dilles un tad kārtām liek tomātu, gurķu un sīpolu ripiņas.
  4. Kad burka ir sapildīta to pārlej ar, iepriekš uzvārītu un jau atdzisušu marinādi, kurai vajadzētu pietikt uz trijām litra burciņām.
  5. Marināde: uz 1 l ūdens 2 ēd.k sāls, 1 ēd.k. cukurs un 2 ēd.k. etiķa esences.
  6. Sagatavotās burkas pasterizē 80* C temperatūrā 15-20 min, vai 0,5 L burkas 10 - 12 min.
  7. Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko, atdzesē un liek leduskapī lai sagalē.

Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem.
  2. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās.
  3. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber 1 deserta karoti želantīna, 2 lauru lapas, 5 melno piparu graudiņus, dilles un tad kārtām liek tomātu, gurķu un sīpolu ripiņas.
  4. Kad burka ir sapildīta to pārlej ar, iepriekš uzvārītu un jau atdzisušu marinādi, kurai vajadzētu pietikt uz trijām litra burciņām.
  5. Marināde: uz 1 l ūdens 2 ēd.k sāls, 1 ēd.k. cukurs un 2 ēd.k. etiķa esences.
  6. Sagatavotās burkas pasterizē 80* C temperatūrā 15-20 min, vai 0,5 L burkas 10 - 12 min.
  7. Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko, atdzesē un liek leduskapī lai sagalē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.