- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) savā virtuvē. Ar receptē norādīto marinādes daudzumu jāsanāk trijām litra birciņām. Šādi gatavotus gurķus ar tomātiem labāk ir uzglabāt ledusskapī. Šis ēdiens var labi iederēties kā piedeva pie kartupeļiem vai rīsiem ar gaļu. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem.
- Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās.
- Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber 1 deserta karoti želantīna, 2 lauru lapas, 5 melno piparu graudiņus, dilles un tad kārtām liek tomātu, gurķu un sīpolu ripiņas.
- Kad burka ir sapildīta to pārlej ar, iepriekš uzvārītu un jau atdzisušu, marinādi.
- Marināde: uz 1 l ūdens 2 ēd.k sāls, 1 ēd.k. cukurs un 14 ēd.k. 9% etiķa.
- Sagatavotās burkas pasterizē 80° C temperatūrā 15-20 min, vai 0,5 L burkas 10 - 12 min.
- Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko, atdzesē un liek leduskapī lai sagalē.
- Uzglabā vēsā vietā.
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) savā virtuvē. Ar receptē norādīto marinādes daudzumu jāsanāk trijām litra birciņām. Šādi gatavotus gurķus ar tomātiem labāk ir uzglabāt ledusskapī. Šis ēdiens var labi iederēties kā piedeva pie kartupeļiem vai rīsiem ar gaļu. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem.
- Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās.
- Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber 1 deserta karoti želantīna, 2 lauru lapas, 5 melno piparu graudiņus, dilles un tad kārtām liek tomātu, gurķu un sīpolu ripiņas.
- Kad burka ir sapildīta to pārlej ar, iepriekš uzvārītu un jau atdzisušu, marinādi.
- Marināde: uz 1 l ūdens 2 ēd.k sāls, 1 ēd.k. cukurs un 14 ēd.k. 9% etiķa.
- Sagatavotās burkas pasterizē 80° C temperatūrā 15-20 min, vai 0,5 L burkas 10 - 12 min.
- Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko, atdzesē un liek leduskapī lai sagalē.
- Uzglabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt