Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)

Konservēšana 5 Pēdējais atjauninājums: Aug 15, 2021 Izveidots: Aug 27, 2011
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) savā virtuvē. Ar receptē norādīto marinādes daudzumu jāsanāk trijām litra birciņām. Šādi gatavotus gurķus ar tomātiem labāk ir uzglabāt ledusskapī. Šis ēdiens var labi iederēties kā piedeva pie kartupeļiem vai rīsiem ar gaļu. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem.
  2. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās.
  3. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber 1 deserta karoti želantīna, 2 lauru lapas, 5 melno piparu graudiņus, dilles un tad kārtām liek tomātu, gurķu un sīpolu ripiņas.
  4. Kad burka ir sapildīta to pārlej ar, iepriekš uzvārītu un jau atdzisušu, marinādi.
  5. Marināde: uz 1 l ūdens 2 ēd.k sāls, 1 ēd.k. cukurs un 14 ēd.k. 9% etiķa.
  6. Sagatavotās burkas pasterizē 80° C temperatūrā 15-20 min, vai 0,5 L burkas 10 - 12 min.
  7. Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko, atdzesē un liek leduskapī lai sagalē.
  8. Uzglabā vēsā vietā.

Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā) savā virtuvē. Ar receptē norādīto marinādes daudzumu jāsanāk trijām litra birciņām. Šādi gatavotus gurķus ar tomātiem labāk ir uzglabāt ledusskapī. Šis ēdiens var labi iederēties kā piedeva pie kartupeļiem vai rīsiem ar gaļu. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem.
  2. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās.
  3. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber 1 deserta karoti želantīna, 2 lauru lapas, 5 melno piparu graudiņus, dilles un tad kārtām liek tomātu, gurķu un sīpolu ripiņas.
  4. Kad burka ir sapildīta to pārlej ar, iepriekš uzvārītu un jau atdzisušu, marinādi.
  5. Marināde: uz 1 l ūdens 2 ēd.k sāls, 1 ēd.k. cukurs un 14 ēd.k. 9% etiķa.
  6. Sagatavotās burkas pasterizē 80° C temperatūrā 15-20 min, vai 0,5 L burkas 10 - 12 min.
  7. Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko, atdzesē un liek leduskapī lai sagalē.
  8. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (14 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.