Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Sep 04, 2017
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas) Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas) Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Pagatavot vienkārši Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas) pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni, ļauj pastāvēt apmēram 5min., tad katram novelk mizu, izgriež serdi un griež gabaliņos iekš vārāmā katla.
  2. Liek vārīt, pievieno sāli. Vāra apmēram 45min. līdz 60min, ik pa laikam apmaisot lai nepiedeg.
  3. Beigās iespiež ķiploku(es taisu bez ķiploka) un vēl nedaudz pavāra, apm. 5min. visu apmaisot. Nogaršo. Ja vēlas, tad pievieno vēl sāli, ķiploku.
  4. Karstu pilda tīrās burciņās, vāko ciet, liek uz vāka un apsedz.
  5. Kad viss atdzisis liek vēsā vietā. Labu apetīti!

Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Pagatavot vienkārši Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas) pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni, ļauj pastāvēt apmēram 5min., tad katram novelk mizu, izgriež serdi un griež gabaliņos iekš vārāmā katla.
  2. Liek vārīt, pievieno sāli. Vāra apmēram 45min. līdz 60min, ik pa laikam apmaisot lai nepiedeg.
  3. Beigās iespiež ķiploku(es taisu bez ķiploka) un vēl nedaudz pavāra, apm. 5min. visu apmaisot. Nogaršo. Ja vēlas, tad pievieno vēl sāli, ķiploku.
  4. Karstu pilda tīrās burciņās, vāko ciet, liek uz vāka un apsedz.
  5. Kad viss atdzisis liek vēsā vietā. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (68 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.