Vienkāršs veids kā gatavo Kabaču ikri ziemai. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.
Sīpolus griež smalki, bet burkānus, kabačus un piparus samaļ gaļas mašīnā.
Plašā traukā (katlā) ar biezām sienām, liek sasmalcinātus sīpolus un nelielā eļļas daudzumā mazliet apcep, tad pievieno samalto dārzeņu masu un karsē, nepārtraukti maisot, lai nepiedegtu - līdz sāk vārīties.
Tad pievieno eļļu un vāra uz lēnas uguns, laiku pa laikam apmaisot - apmēram 50min.
Tad pievieno cukuru, sāli (var pēc garšas pielabot norādīto proporciju), piparus, tomātu pastu, sasmalcinātas ķiploka daiviņas un turpina vārīt vēl aptuveni 20min.
Pēc tam pievieno etiķi, kārtīgi samaisa.
Karstu uzmanīgi pilda sterelizētās burciņās un vāko ar sterelizētiem vāciņiem, apmet burciņu otrādi un nosedz ar segu.
Nākamā dienā novieto vēsā vietā.
Kabaču ikri ziemai
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Kabaču ikri ziemai. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.
Sīpolus griež smalki, bet burkānus, kabačus un piparus samaļ gaļas mašīnā.
Plašā traukā (katlā) ar biezām sienām, liek sasmalcinātus sīpolus un nelielā eļļas daudzumā mazliet apcep, tad pievieno samalto dārzeņu masu un karsē, nepārtraukti maisot, lai nepiedegtu - līdz sāk vārīties.
Tad pievieno eļļu un vāra uz lēnas uguns, laiku pa laikam apmaisot - apmēram 50min.
Tad pievieno cukuru, sāli (var pēc garšas pielabot norādīto proporciju), piparus, tomātu pastu, sasmalcinātas ķiploka daiviņas un turpina vārīt vēl aptuveni 20min.
Pēc tam pievieno etiķi, kārtīgi samaisa.
Karstu uzmanīgi pilda sterelizētās burciņās un vāko ar sterelizētiem vāciņiem, apmet burciņu otrādi un nosedz ar segu.