Kabaču ikri ziemai

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Sep 01, 2017
Kabaču ikri ziemai Kabaču ikri ziemai
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Kabaču ikri ziemai. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.
  2. Sīpolus griež smalki, bet burkānus, kabačus un piparus samaļ gaļas mašīnā.
  3. Plašā traukā (katlā) ar biezām sienām, liek sasmalcinātus sīpolus un nelielā eļļas daudzumā mazliet apcep, tad pievieno samalto dārzeņu masu un karsē, nepārtraukti maisot, lai nepiedegtu - līdz sāk vārīties.
  4. Tad pievieno eļļu un vāra uz lēnas uguns, laiku pa laikam apmaisot - apmēram 50min.
  5. Tad pievieno cukuru, sāli (var pēc garšas pielabot norādīto proporciju), piparus, tomātu pastu, sasmalcinātas ķiploka daiviņas un turpina vārīt vēl aptuveni 20min.
  6. Pēc tam pievieno etiķi, kārtīgi samaisa.
  7. Karstu uzmanīgi pilda sterelizētās burciņās un vāko ar sterelizētiem vāciņiem, apmet burciņu otrādi un nosedz ar segu.
  8. Nākamā dienā novieto vēsā vietā.

Kabaču ikri ziemai



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Kabaču ikri ziemai. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.
  2. Sīpolus griež smalki, bet burkānus, kabačus un piparus samaļ gaļas mašīnā.
  3. Plašā traukā (katlā) ar biezām sienām, liek sasmalcinātus sīpolus un nelielā eļļas daudzumā mazliet apcep, tad pievieno samalto dārzeņu masu un karsē, nepārtraukti maisot, lai nepiedegtu - līdz sāk vārīties.
  4. Tad pievieno eļļu un vāra uz lēnas uguns, laiku pa laikam apmaisot - apmēram 50min.
  5. Tad pievieno cukuru, sāli (var pēc garšas pielabot norādīto proporciju), piparus, tomātu pastu, sasmalcinātas ķiploka daiviņas un turpina vārīt vēl aptuveni 20min.
  6. Pēc tam pievieno etiķi, kārtīgi samaisa.
  7. Karstu uzmanīgi pilda sterelizētās burciņās un vāko ar sterelizētiem vāciņiem, apmet burciņu otrādi un nosedz ar segu.
  8. Nākamā dienā novieto vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (21 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.