receptes

Marinēti kabači ar puķkāpostiem

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: Aug 11, 2020 Izveidots: Aug 10, 2020
Marinēti kabači ar puķkāpostiem Marinēti kabači ar puķkāpostiem Marinēti kabači ar puķkāpostiem
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot marinētus kabačus ar puķkāpostiem. Izvēlas nepāraugušus kabačus. Šajā receptē nav lielas atšķirības ar gurķu marinēšanas. Dārzeņu daudzumu un attiecību izvēlas sev tīkamo.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus notīra, sagriež.
  2. Puķkāpostus iemērcē uz 30 min sāls vai etiķa ūdenī. Noskalo un sagriež rozītēs.
  3. Pilda burkās dilles, mārrutka lapu, melno piparu graudiņu, puķkāpostu rozītes, kabačus.
  4. Pagatavo marinādi. Litram marinādes 850 ml ūdens, 150 ml 9% etiķa, 2 ēd k sāls, 2 ēd k cukurs.
  5. Ar pagatavoto marinādi pārlej dārzeņus. Liek vāku, bet nepievelk.
  6. Gatavās burciņas liek pasterizēt. Pasterizē 750 ml burciņas pie 75-80C 30 - 40min.
  7. Vāko ciet. Atdzesē un liek uzglabāt vēsā vietā.

Marinēti kabači ar puķkāpostiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot marinētus kabačus ar puķkāpostiem. Izvēlas nepāraugušus kabačus. Šajā receptē nav lielas atšķirības ar gurķu marinēšanas. Dārzeņu daudzumu un attiecību izvēlas sev tīkamo.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus notīra, sagriež.
  2. Puķkāpostus iemērcē uz 30 min sāls vai etiķa ūdenī. Noskalo un sagriež rozītēs.
  3. Pilda burkās dilles, mārrutka lapu, melno piparu graudiņu, puķkāpostu rozītes, kabačus.
  4. Pagatavo marinādi. Litram marinādes 850 ml ūdens, 150 ml 9% etiķa, 2 ēd k sāls, 2 ēd k cukurs.
  5. Ar pagatavoto marinādi pārlej dārzeņus. Liek vāku, bet nepievelk.
  6. Gatavās burciņas liek pasterizēt. Pasterizē 750 ml burciņas pie 75-80C 30 - 40min.
  7. Vāko ciet. Atdzesē un liek uzglabāt vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.