- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 30min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot marinētus kabačus ar puķkāpostiem. Izvēlas nepāraugušus kabačus. Šajā receptē nav lielas atšķirības ar gurķu marinēšanas. Dārzeņu daudzumu un attiecību izvēlas sev tīkamo.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kabačus notīra, sagriež.
- Puķkāpostus iemērcē uz 30 min sāls vai etiķa ūdenī. Noskalo un sagriež rozītēs.
- Pilda burkās dilles, mārrutka lapu, melno piparu graudiņu, puķkāpostu rozītes, kabačus.
- Pagatavo marinādi. Litram marinādes 850 ml ūdens, 150 ml 9% etiķa, 2 ēd k sāls, 2 ēd k cukurs.
- Ar pagatavoto marinādi pārlej dārzeņus. Liek vāku, bet nepievelk.
- Gatavās burciņas liek pasterizēt. Pasterizē 750 ml burciņas pie 75-80C 30 - 40min.
- Vāko ciet. Atdzesē un liek uzglabāt vēsā vietā.
Marinēti kabači ar puķkāpostiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 30min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot marinētus kabačus ar puķkāpostiem. Izvēlas nepāraugušus kabačus. Šajā receptē nav lielas atšķirības ar gurķu marinēšanas. Dārzeņu daudzumu un attiecību izvēlas sev tīkamo.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kabačus notīra, sagriež.
- Puķkāpostus iemērcē uz 30 min sāls vai etiķa ūdenī. Noskalo un sagriež rozītēs.
- Pilda burkās dilles, mārrutka lapu, melno piparu graudiņu, puķkāpostu rozītes, kabačus.
- Pagatavo marinādi. Litram marinādes 850 ml ūdens, 150 ml 9% etiķa, 2 ēd k sāls, 2 ēd k cukurs.
- Ar pagatavoto marinādi pārlej dārzeņus. Liek vāku, bet nepievelk.
- Gatavās burciņas liek pasterizēt. Pasterizē 750 ml burciņas pie 75-80C 30 - 40min.
- Vāko ciet. Atdzesē un liek uzglabāt vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt