Kabaču un tomātu lečo

Konservēšana 28 Pēdējais atjauninājums: Aug 15, 2021 Izveidots: Aug 15, 2021
Kabaču un tomātu lečo
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Diezgan vienkāršs veids kā pagatavot lečo no kabačiem un tomātiem. Receptei kabačus izvēlas nepāraugušus un tomātus sarkanos vai dzeltenos. Šis lečo labi iederēsies kā piedeva pie gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizo, izņem sēklas un griež salmiņos.
  2. Tomātus griež uz pusēm un izņem cieto daļu, izmaļ gaļas maļāmajā mašīna.
  3. Saldiem pipariem izņem sēklas un arī griež salmiņos.
  4. Sīpolus notīra un griež puslokos.
  5. Sagatavotos produktus liek kopā ar eļļu un garšvielām vārīt, etiķi pievieno beigās, kad dārzeņi jau mīksti.
  6. Līdz ko sāk vārīties, uz lēnas uguns turpina vārīt ap 40min.
  7. Pilda iepriekš sagatavotās burciņās un vāko ciet.
  8. Uzglabā vēsā vietā.

Kabaču un tomātu lečo



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Diezgan vienkāršs veids kā pagatavot lečo no kabačiem un tomātiem. Receptei kabačus izvēlas nepāraugušus un tomātus sarkanos vai dzeltenos. Šis lečo labi iederēsies kā piedeva pie gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizo, izņem sēklas un griež salmiņos.
  2. Tomātus griež uz pusēm un izņem cieto daļu, izmaļ gaļas maļāmajā mašīna.
  3. Saldiem pipariem izņem sēklas un arī griež salmiņos.
  4. Sīpolus notīra un griež puslokos.
  5. Sagatavotos produktus liek kopā ar eļļu un garšvielām vārīt, etiķi pievieno beigās, kad dārzeņi jau mīksti.
  6. Līdz ko sāk vārīties, uz lēnas uguns turpina vārīt ap 40min.
  7. Pilda iepriekš sagatavotās burciņās un vāko ciet.
  8. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (17 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.