Šajā receptē izmanto nepāraugušus kabačus. Pašu dārziņā audzētus kabačus nemizo. No receptē dotā daudzuma iznāk apmēram 7 burciņas pa 750ml.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kabačus noskalo, nosusina un sagriež 1cm šķēlēs, viduci izņem ārā. Šķēles pārgriež uz pusi.
Burkānus noskalo, nomizo un sarīvē uz korejiešu burkānu rīves.
Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs.
Saldos piparus noskalo, izņem sēklas un sagriež šķēlēs.
Zaļumus smalki sagriež.
Visus produktus liek bļodā un apmaisa.
Pagatavo marinādi šādi - 9 ēd k etiķi, 200 g eļļu, 2 ēd k sāli, 4 ēd k cukuru, 1/2 tēj k čīlli piparu, 2 ēd k korejiešu burkānu garšvielas un 8-10 daiviņas ķiplokus notīra un izspiež caur ķiploku spiedi, visu kārtīgi pārmaisa.
Pievieno marinādi klāt pie dārzeņiem.
Visu pārmaisa un atstāj uz 3 stundām suloties, ik pa-laiciņam, apmaisot.
Pildām burciņās, viegli uzliekam vāciņu.
Pasterizē 750ml burciņas 30 min.
Vāko ciet. Uzglabā vēsā vietā.
Kabaču salāti ar korejiešu burkāniem
Porcija: 7 Cilvēki
Sagatavošanas laiks: 4h
Gatavošanas laiks: 5h
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Šajā receptē izmanto nepāraugušus kabačus. Pašu dārziņā audzētus kabačus nemizo. No receptē dotā daudzuma iznāk apmēram 7 burciņas pa 750ml.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kabačus noskalo, nosusina un sagriež 1cm šķēlēs, viduci izņem ārā. Šķēles pārgriež uz pusi.
Burkānus noskalo, nomizo un sarīvē uz korejiešu burkānu rīves.
Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs.
Saldos piparus noskalo, izņem sēklas un sagriež šķēlēs.
Zaļumus smalki sagriež.
Visus produktus liek bļodā un apmaisa.
Pagatavo marinādi šādi - 9 ēd k etiķi, 200 g eļļu, 2 ēd k sāli, 4 ēd k cukuru, 1/2 tēj k čīlli piparu, 2 ēd k korejiešu burkānu garšvielas un 8-10 daiviņas ķiplokus notīra un izspiež caur ķiploku spiedi, visu kārtīgi pārmaisa.
Pievieno marinādi klāt pie dārzeņiem.
Visu pārmaisa un atstāj uz 3 stundām suloties, ik pa-laiciņam, apmaisot.