- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Marinētas baravikas bez pasterizēšanas pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt.
- Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min. nokāš, uzlej aukstu ūdeni un atkal nokāš - tā divas - trīs reizes, lai sēnes ir tīrās.
- Atkal lej ūdeni līdz sēnes pārsedz un atstāj pamirkt uz 1 līdz 3 stundām.
- Tad nokāš, liek katlā un ar mērtrauku pilda ūdeni, līdz tas knapi nosedz sēnes. Manā gadījumā tas bija 1,5L.
- Pievieno 3ed.k sāls, 1gl. cukura, 1gl. etiķa. Liek uz uguns un apmaisot karsē līdz cukurs un sāls izšķīst.
- Uz lēnas uguns turpina vārīt ap 10.min.
- Vēl karsu pilda burkās.
- Burciņas nosedz ar segu.
- Atdzisušas uzglabā vēsā vietā.
Marinētas baravikas bez pasterizēšanas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Marinētas baravikas bez pasterizēšanas pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt.
- Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min. nokāš, uzlej aukstu ūdeni un atkal nokāš - tā divas - trīs reizes, lai sēnes ir tīrās.
- Atkal lej ūdeni līdz sēnes pārsedz un atstāj pamirkt uz 1 līdz 3 stundām.
- Tad nokāš, liek katlā un ar mērtrauku pilda ūdeni, līdz tas knapi nosedz sēnes. Manā gadījumā tas bija 1,5L.
- Pievieno 3ed.k sāls, 1gl. cukura, 1gl. etiķa. Liek uz uguns un apmaisot karsē līdz cukurs un sāls izšķīst.
- Uz lēnas uguns turpina vārīt ap 10.min.
- Vēl karsu pilda burkās.
- Burciņas nosedz ar segu.
- Atdzisušas uzglabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt