receptes

Marinētas baravikas bez pasterizēšanas

Konservēšana 18 Pēdējais atjauninājums: Sep 06, 2020 Izveidots: Sep 13, 2017
Marinētas baravikas bez pasterizēšanas
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Marinētas baravikas bez pasterizēšanas pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt.
  2. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min. nokāš, uzlej aukstu ūdeni un atkal nokāš - tā divas - trīs reizes, lai sēnes ir tīrās.
  3. Atkal lej ūdeni līdz sēnes pārsedz un atstāj pamirkt uz 1 līdz 3 stundām.
  4. Tad nokāš, liek katlā un ar mērtrauku pilda ūdeni, līdz tas knapi nosedz sēnes. Manā gadījumā tas bija 1,5L.
  5. Pievieno 3ed.k sāls, 1gl. cukura, 1gl. etiķa. Liek uz uguns un apmaisot karsē līdz cukurs un sāls izšķīst.
  6. Uz lēnas uguns turpina vārīt ap 10.min.
  7. Vēl karsu pilda burkās.
  8. Burciņas nosedz ar segu.
  9. Atdzisušas uzglabā vēsā vietā.

Marinētas baravikas bez pasterizēšanas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Marinētas baravikas bez pasterizēšanas pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt.
  2. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min. nokāš, uzlej aukstu ūdeni un atkal nokāš - tā divas - trīs reizes, lai sēnes ir tīrās.
  3. Atkal lej ūdeni līdz sēnes pārsedz un atstāj pamirkt uz 1 līdz 3 stundām.
  4. Tad nokāš, liek katlā un ar mērtrauku pilda ūdeni, līdz tas knapi nosedz sēnes. Manā gadījumā tas bija 1,5L.
  5. Pievieno 3ed.k sāls, 1gl. cukura, 1gl. etiķa. Liek uz uguns un apmaisot karsē līdz cukurs un sāls izšķīst.
  6. Uz lēnas uguns turpina vārīt ap 10.min.
  7. Vēl karsu pilda burkās.
  8. Burciņas nosedz ar segu.
  9. Atdzisušas uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (1)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.