Marinēti tomāti

Konservēšana 7 Pēdējais atjauninājums: Aug 04, 2020 Izveidots: Aug 25, 2010
Marinēti tomāti
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Marinēti tomāti mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus.
  2. 1l burkā var iepildīt 500 g tomātu, klāt liek 25 g diļļu, 10 g seleriju lapu, 4 graudu piparus, 1 gab. lauru lapu.
  3. Pārlej ar karstu marinādi (3ēdk cukura, 1,5 ēdk sāls, 7 ēdk 9%etiķa uz 900ml ūdens), lai augļi pārklāti, un sterilizē 15 min, pie 85C.
  4. Pēc karsēšanas burkas izceļ no katla, nekavējoties aizgriež vāciņus, atdzesē un glabā vēsā vietā.

Marinēti tomāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Marinēti tomāti mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus.
  2. 1l burkā var iepildīt 500 g tomātu, klāt liek 25 g diļļu, 10 g seleriju lapu, 4 graudu piparus, 1 gab. lauru lapu.
  3. Pārlej ar karstu marinādi (3ēdk cukura, 1,5 ēdk sāls, 7 ēdk 9%etiķa uz 900ml ūdens), lai augļi pārklāti, un sterilizē 15 min, pie 85C.
  4. Pēc karsēšanas burkas izceļ no katla, nekavējoties aizgriež vāciņus, atdzesē un glabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.