- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Marinēti tomāti mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus.
- 1l burkā var iepildīt 500 g tomātu, klāt liek 25 g diļļu, 10 g seleriju lapu, 4 graudu piparus, 1 gab. lauru lapu.
- Pārlej ar karstu marinādi (3ēdk cukura, 1,5 ēdk sāls, 7 ēdk 9%etiķa uz 900ml ūdens), lai augļi pārklāti, un sterilizē 15 min, pie 85C.
- Pēc karsēšanas burkas izceļ no katla, nekavējoties aizgriež vāciņus, atdzesē un glabā vēsā vietā.
Marinēti tomāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Marinēti tomāti mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus.
- 1l burkā var iepildīt 500 g tomātu, klāt liek 25 g diļļu, 10 g seleriju lapu, 4 graudu piparus, 1 gab. lauru lapu.
- Pārlej ar karstu marinādi (3ēdk cukura, 1,5 ēdk sāls, 7 ēdk 9%etiķa uz 900ml ūdens), lai augļi pārklāti, un sterilizē 15 min, pie 85C.
- Pēc karsēšanas burkas izceļ no katla, nekavējoties aizgriež vāciņus, atdzesē un glabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt