- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 10
- Gatavošanas laiks: 15
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Ļoti ātra un pat garšīga receptīte no sērijas - kad nekā nav mājās. Tautā saukta par "Makaroni po flotski" vai "flotinieks". Būtībā recepte ir, cik vienkārša - tik arī unikāla. Šis ēdiens ir ļoti ekonomisks. Kurš, gan jaunības dienās nav ko līdzīgu ēdis... Malto gaļu var aizvietot ar sautētas cūkgaļas konservu (tušonku). Makaronus var ņemt - kādus vien sirds kāro. Process ir viegls un ātrs.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā ielej ūdeni, uzvāra un liek vārīt makaronus.
- Ieeļļotā panā apcep smalki sagrieztu sīpolu.
- Kad sīpoli apcepušies, pievieno maltu gaļu, tā lai tā nesanāk vienā gabalā, pasāla, pievieno piparus.
- Kad gaļa sacepusies, pievieno tomātu mērci un nedaudz vēl apcep.
- Nokāš makaronus, pievieno tiem uz pannas saceptos produktus un rūpīgi samaisa.
Makaroni ar maltu gaļu
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 10
- Gatavošanas laiks: 15
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Ļoti ātra un pat garšīga receptīte no sērijas - kad nekā nav mājās. Tautā saukta par "Makaroni po flotski" vai "flotinieks". Būtībā recepte ir, cik vienkārša - tik arī unikāla. Šis ēdiens ir ļoti ekonomisks. Kurš, gan jaunības dienās nav ko līdzīgu ēdis... Malto gaļu var aizvietot ar sautētas cūkgaļas konservu (tušonku). Makaronus var ņemt - kādus vien sirds kāro. Process ir viegls un ātrs.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā ielej ūdeni, uzvāra un liek vārīt makaronus.
- Ieeļļotā panā apcep smalki sagrieztu sīpolu.
- Kad sīpoli apcepušies, pievieno maltu gaļu, tā lai tā nesanāk vienā gabalā, pasāla, pievieno piparus.
- Kad gaļa sacepusies, pievieno tomātu mērci un nedaudz vēl apcep.
- Nokāš makaronus, pievieno tiem uz pannas saceptos produktus un rūpīgi samaisa.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt