- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 30
- Gatavošanas laiks: 15
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Sena recepte, kā pagatavot pašam saldās rozītes. Šīs receptes gatavošanai ir nepieciešamas speciālas formiņas. Mīklai ir jāsanāk diezgan šķidrai. Cepšanai var izmantot augu eļļas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas ar cukuru un sāli saputo.
- Pievieno pienu, saldu krējumu, garšvielas.
- Pievieno miltus un maisa līdz iegūst viendabīgu mīklu.
- Mīklu atstāj pastāvēt uz 30min.
- Ņem katliņu un vāra eļļu(apmēram 0,5l)
- Ņem formiņas un iemērc mīklā, tad liek cepties eļļā. Cepj, līdz rozītes kļūst viegli brūnas.
- Uz trauka, kuram apakšā paklātas salvetes atdala izceptās rozītes no formiņas.
- Pagatavo pūdercukuru. Pārkaisa ar pūdercukuru.
Rozītes
- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 30
- Gatavošanas laiks: 15
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Sena recepte, kā pagatavot pašam saldās rozītes. Šīs receptes gatavošanai ir nepieciešamas speciālas formiņas. Mīklai ir jāsanāk diezgan šķidrai. Cepšanai var izmantot augu eļļas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas ar cukuru un sāli saputo.
- Pievieno pienu, saldu krējumu, garšvielas.
- Pievieno miltus un maisa līdz iegūst viendabīgu mīklu.
- Mīklu atstāj pastāvēt uz 30min.
- Ņem katliņu un vāra eļļu(apmēram 0,5l)
- Ņem formiņas un iemērc mīklā, tad liek cepties eļļā. Cepj, līdz rozītes kļūst viegli brūnas.
- Uz trauka, kuram apakšā paklātas salvetes atdala izceptās rozītes no formiņas.
- Pagatavo pūdercukuru. Pārkaisa ar pūdercukuru.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt