Speķa pīrādziņi

Konditoreja 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 08, 2019 Izveidots: Feb 24, 2015
Speķa pīrādziņi Speķa pīrādziņi Speķa pīrādziņi Speķa pīrādziņi Speķa pīrādziņi
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Speķa pīrādziņi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavojam mīklu. Ņem trauku ar aprēķinu, ka mīkla uzrūks.
  2. Traukā ielej pienu, uzsilda, bet nekarsē, nem no uguns, iedrupina raugu, cukuru, sāli un 1 ēd.k. miltus, apmaisa. Liek malā nedaudz uzrūgt, izkausē margarīnu.
  3. Traukā ber izsijātus miltus, pievieno margarīnu, mīca. Pārkaisa miltus un liek siltā vietā raudzēties līdz gatava.
  4. Kamēr mīkla rūgst pagatavo pilgijumu, smalki sagriež speķi un sīpolu, apmaisa un pievieno sāli, piparus.
  5. Veido pīragus ar pildijumu, un kārto uz cepešpannas un apsmērē katru pīrādziņu ar sakoltu olu.
  6. Liek cepeškrāsnī un cep 15-20min. Pasniedz klāt pie buljoniem. Labu apetīti!

Speķa pīrādziņi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Speķa pīrādziņi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavojam mīklu. Ņem trauku ar aprēķinu, ka mīkla uzrūks.
  2. Traukā ielej pienu, uzsilda, bet nekarsē, nem no uguns, iedrupina raugu, cukuru, sāli un 1 ēd.k. miltus, apmaisa. Liek malā nedaudz uzrūgt, izkausē margarīnu.
  3. Traukā ber izsijātus miltus, pievieno margarīnu, mīca. Pārkaisa miltus un liek siltā vietā raudzēties līdz gatava.
  4. Kamēr mīkla rūgst pagatavo pilgijumu, smalki sagriež speķi un sīpolu, apmaisa un pievieno sāli, piparus.
  5. Veido pīragus ar pildijumu, un kārto uz cepešpannas un apsmērē katru pīrādziņu ar sakoltu olu.
  6. Liek cepeškrāsnī un cep 15-20min. Pasniedz klāt pie buljoniem. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.