receptes

Upeņu un jāņogu rulete ar putkrējumu

Konditoreja 151 Pēdējais atjauninājums: Jul 31, 2022 Izveidots: Jul 31, 2022
Upeņu un jāņogu rulete ar putkrējumu
  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 30 min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Garda rulete ar upenēm un jāņogām. Ogas šai ruletei var izvēlēties pēc sirds patikas. Šī rulete labi iederēsies pie kafijas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumu atdala.
  2. Dzeltenumiem pievieno cukuru, puto, līdz masa kļūst gaiša.
  3. Pievieno miltus.
  4. Olu baltumu stingri puto un nemaisot iecilā dzelenumā.
  5. Cepešpanā, kur noklāts cepampapīrs, lēnām ielej pagatavoto mīklu un izlīdzina.
  6. Cepj pie apmēram 200grādiem 10min.
  7. Izņem no krāsns un ļauj atdzist.
  8. Apmet otrādi, atdala cepampapīru.
  9. Griež atpakaļ un vēl siltu sarullē.
  10. Pildījumam: Putkrējumu puto ar 2ed.k. cukura un 2ēd.k šokolādes pulvera.
  11. Ogas(jāņogas un upenes) apmaisa ar 3-4ed.k cukura.
  12. Atdzisušu biskvītu atrullē un pilda kārtām ar ogām un putkrējumu.
  13. Ietin papīrā vai folijā un atdzesē.

Upeņu un jāņogu rulete ar putkrējumu



  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 30 min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Garda rulete ar upenēm un jāņogām. Ogas šai ruletei var izvēlēties pēc sirds patikas. Šī rulete labi iederēsies pie kafijas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumu atdala.
  2. Dzeltenumiem pievieno cukuru, puto, līdz masa kļūst gaiša.
  3. Pievieno miltus.
  4. Olu baltumu stingri puto un nemaisot iecilā dzelenumā.
  5. Cepešpanā, kur noklāts cepampapīrs, lēnām ielej pagatavoto mīklu un izlīdzina.
  6. Cepj pie apmēram 200grādiem 10min.
  7. Izņem no krāsns un ļauj atdzist.
  8. Apmet otrādi, atdala cepampapīru.
  9. Griež atpakaļ un vēl siltu sarullē.
  10. Pildījumam: Putkrējumu puto ar 2ed.k. cukura un 2ēd.k šokolādes pulvera.
  11. Ogas(jāņogas un upenes) apmaisa ar 3-4ed.k cukura.
  12. Atdzisušu biskvītu atrullē un pilda kārtām ar ogām un putkrējumu.
  13. Ietin papīrā vai folijā un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.