- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Vistas pusspārniņu šašliks. pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc.
- Noskalo un notecina vistas pusspārniņus, liek traukā un pārljej ar agrāk iejaukto glāzē marinādi.
- Visu pārmaisa, uzliek vāku un atstāj ievilkties uz apmēram diennakti.
- Cep uz mangāla, oglēs apmēram 25min. Klāt ļoti labi iederas svaigi gurķi, tomāti, sīpoli.
Vistas pusspārniņu šašliks.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Vistas pusspārniņu šašliks. pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc.
- Noskalo un notecina vistas pusspārniņus, liek traukā un pārljej ar agrāk iejaukto glāzē marinādi.
- Visu pārmaisa, uzliek vāku un atstāj ievilkties uz apmēram diennakti.
- Cep uz mangāla, oglēs apmēram 25min. Klāt ļoti labi iederas svaigi gurķi, tomāti, sīpoli.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt