receptes

Šašliks

Gaļas ēdieni 8 Pēdējais atjauninājums: May 18, 2020 Izveidots: Jul 30, 2010
Šašliks
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Šašliks pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu atdala no plēvēm, taukiem un sagriez kvadrātiņos vai kubiņos.
  2. Gaļu liek kārtām porcelāna traukā, pārkaisa sāli, piparus, sīki sagrieztus sipolus un pārlaista ar etiķi un citrona sulu.
  3. Kad gaļas gabaliņi traukā sakārtoti, uzliek nelielu slogu un atstāj 4-6 stundas marinēties.
  4. Gaļas gabaliņus uzdur uz metāla iesma cieši citu pie cita, liek virs kvēlojošām oglēm un grozot cep atmēram 15-20 minūtes, lai apkārt būtu brūna garoziņa, bet vidū vēl sārta gaļa.Šašliku sakārto cepešbļodā kopā ar sīpolu ripiņām, lokiem, tomātu un citronu daļiņām. Atsevišķi pasniedz aukstu tomātu mērci. Bez tam Šašliku var pasniegt ar rīsiem un tomātu mērci.

Šašliks



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Šašliks pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu atdala no plēvēm, taukiem un sagriez kvadrātiņos vai kubiņos.
  2. Gaļu liek kārtām porcelāna traukā, pārkaisa sāli, piparus, sīki sagrieztus sipolus un pārlaista ar etiķi un citrona sulu.
  3. Kad gaļas gabaliņi traukā sakārtoti, uzliek nelielu slogu un atstāj 4-6 stundas marinēties.
  4. Gaļas gabaliņus uzdur uz metāla iesma cieši citu pie cita, liek virs kvēlojošām oglēm un grozot cep atmēram 15-20 minūtes, lai apkārt būtu brūna garoziņa, bet vidū vēl sārta gaļa.Šašliku sakārto cepešbļodā kopā ar sīpolu ripiņām, lokiem, tomātu un citronu daļiņām. Atsevišķi pasniedz aukstu tomātu mērci. Bez tam Šašliku var pasniegt ar rīsiem un tomātu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.