- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Šašliks pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu atdala no plēvēm, taukiem un sagriez kvadrātiņos vai kubiņos.
- Gaļu liek kārtām porcelāna traukā, pārkaisa sāli, piparus, sīki sagrieztus sipolus un pārlaista ar etiķi un citrona sulu.
- Kad gaļas gabaliņi traukā sakārtoti, uzliek nelielu slogu un atstāj 4-6 stundas marinēties.
- Gaļas gabaliņus uzdur uz metāla iesma cieši citu pie cita, liek virs kvēlojošām oglēm un grozot cep atmēram 15-20 minūtes, lai apkārt būtu brūna garoziņa, bet vidū vēl sārta gaļa.Šašliku sakārto cepešbļodā kopā ar sīpolu ripiņām, lokiem, tomātu un citronu daļiņām. Atsevišķi pasniedz aukstu tomātu mērci. Bez tam Šašliku var pasniegt ar rīsiem un tomātu mērci.
Šašliks
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Šašliks pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu atdala no plēvēm, taukiem un sagriez kvadrātiņos vai kubiņos.
- Gaļu liek kārtām porcelāna traukā, pārkaisa sāli, piparus, sīki sagrieztus sipolus un pārlaista ar etiķi un citrona sulu.
- Kad gaļas gabaliņi traukā sakārtoti, uzliek nelielu slogu un atstāj 4-6 stundas marinēties.
- Gaļas gabaliņus uzdur uz metāla iesma cieši citu pie cita, liek virs kvēlojošām oglēm un grozot cep atmēram 15-20 minūtes, lai apkārt būtu brūna garoziņa, bet vidū vēl sārta gaļa.Šašliku sakārto cepešbļodā kopā ar sīpolu ripiņām, lokiem, tomātu un citronu daļiņām. Atsevišķi pasniedz aukstu tomātu mērci. Bez tam Šašliku var pasniegt ar rīsiem un tomātu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt