receptes

Kabači ar ķiplokiem ziemai

Konservēšana 17 Pēdējais atjauninājums: Sep 05, 2020 Izveidots: Aug 05, 2020
Kabači ar ķiplokiem ziemai
  • Porcija: 3 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 1h
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Viegla recepte dārzeņu konservēšanai ziemai. Salāts top ātri un diezgan viegli. Tas ir garšīgs.
Ar doto produktu daudzumu man iznāca 3 750ml burciņas. Salātu gatavošanai izvēlas nepāraugušus kabačus.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus nomazgā un nosusina.
  2. Sagriež 1 cm šķēlēs un tad šķēles uz četrām daļām.
  3. Ieber visu traukā.
  4. Pievieno klāt notīrītus, izspiestus caur ķiploku spiedi ķiplokus.
  5. Pievieno visas sastāvdaļas.
  6. Kārtīgi visu apmaisa un atstāj suloties.
  7. Pēc 15-20min. pārmaisa atkal un atstāj suloties. Šo atkārto 3-4 reizes, līdz labi viss sasulojies.
  8. Pilda burciņās mazliet saspiežot. Uzliek vāciņu, bet pavisam ciet nevelk.
  9. Liek pasterizēties. Pasterizē pie 75C, 500ml burciņas - 10min., 750ml - 15min., 1000ml - 20min.
  10. Aizgriež vāciņus un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.

Kabači ar ķiplokiem ziemai



  • Porcija: 3 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 1h
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Viegla recepte dārzeņu konservēšanai ziemai. Salāts top ātri un diezgan viegli. Tas ir garšīgs.
Ar doto produktu daudzumu man iznāca 3 750ml burciņas. Salātu gatavošanai izvēlas nepāraugušus kabačus.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus nomazgā un nosusina.
  2. Sagriež 1 cm šķēlēs un tad šķēles uz četrām daļām.
  3. Ieber visu traukā.
  4. Pievieno klāt notīrītus, izspiestus caur ķiploku spiedi ķiplokus.
  5. Pievieno visas sastāvdaļas.
  6. Kārtīgi visu apmaisa un atstāj suloties.
  7. Pēc 15-20min. pārmaisa atkal un atstāj suloties. Šo atkārto 3-4 reizes, līdz labi viss sasulojies.
  8. Pilda burciņās mazliet saspiežot. Uzliek vāciņu, bet pavisam ciet nevelk.
  9. Liek pasterizēties. Pasterizē pie 75C, 500ml burciņas - 10min., 750ml - 15min., 1000ml - 20min.
  10. Aizgriež vāciņus un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.