- Porcija: 3 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 1h
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Viegla recepte dārzeņu konservēšanai ziemai. Salāts top ātri un diezgan viegli. Tas ir garšīgs.
Ar doto produktu daudzumu man iznāca 3 750ml burciņas. Salātu gatavošanai izvēlas nepāraugušus kabačus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kabačus nomazgā un nosusina.
- Sagriež 1 cm šķēlēs un tad šķēles uz četrām daļām.
- Ieber visu traukā.
- Pievieno klāt notīrītus, izspiestus caur ķiploku spiedi ķiplokus.
- Pievieno visas sastāvdaļas.
- Kārtīgi visu apmaisa un atstāj suloties.
- Pēc 15-20min. pārmaisa atkal un atstāj suloties. Šo atkārto 3-4 reizes, līdz labi viss sasulojies.
- Pilda burciņās mazliet saspiežot. Uzliek vāciņu, bet pavisam ciet nevelk.
- Liek pasterizēties. Pasterizē pie 75C, 500ml burciņas - 10min., 750ml - 15min., 1000ml - 20min.
- Aizgriež vāciņus un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.
Kabači ar ķiplokiem ziemai
- Porcija: 3 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 1h
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Viegla recepte dārzeņu konservēšanai ziemai. Salāts top ātri un diezgan viegli. Tas ir garšīgs.
Ar doto produktu daudzumu man iznāca 3 750ml burciņas. Salātu gatavošanai izvēlas nepāraugušus kabačus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kabačus nomazgā un nosusina.
- Sagriež 1 cm šķēlēs un tad šķēles uz četrām daļām.
- Ieber visu traukā.
- Pievieno klāt notīrītus, izspiestus caur ķiploku spiedi ķiplokus.
- Pievieno visas sastāvdaļas.
- Kārtīgi visu apmaisa un atstāj suloties.
- Pēc 15-20min. pārmaisa atkal un atstāj suloties. Šo atkārto 3-4 reizes, līdz labi viss sasulojies.
- Pilda burciņās mazliet saspiežot. Uzliek vāciņu, bet pavisam ciet nevelk.
- Liek pasterizēties. Pasterizē pie 75C, 500ml burciņas - 10min., 750ml - 15min., 1000ml - 20min.
- Aizgriež vāciņus un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt