- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 10min
- Gatavošanas laiks: 20min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā pagatavot auksto zupu saviem spēkiem. Šī būs viena no parastākajām un ātrākajām receptēm. Ļoti liela nozīme ir kefīram. Es vienmēr izvēlos 'Lazdonas' vai 'Talsu' kefīru. Ja vēlas auksto zupu pikantāku, tad var pievienot pāris tējkarotes tomātu mērci. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Traukā ielejam kefīru, ūdeni, bietes un pievienojam iepriekš salmiņos sagrieztus gurķus, smalki grieztus zaļumus un kubiciņos sagrieztu desu.
- Pārkaisam ar iepriekš novārītu, nomizotu un smalki rīvetu olu.
- Garšvielas pievieno pēc garšas.
- Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī dzesēties. Labu apetīti!
Aukstā zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 10min
- Gatavošanas laiks: 20min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā pagatavot auksto zupu saviem spēkiem. Šī būs viena no parastākajām un ātrākajām receptēm. Ļoti liela nozīme ir kefīram. Es vienmēr izvēlos 'Lazdonas' vai 'Talsu' kefīru. Ja vēlas auksto zupu pikantāku, tad var pievienot pāris tējkarotes tomātu mērci. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Traukā ielejam kefīru, ūdeni, bietes un pievienojam iepriekš salmiņos sagrieztus gurķus, smalki grieztus zaļumus un kubiciņos sagrieztu desu.
- Pārkaisam ar iepriekš novārītu, nomizotu un smalki rīvetu olu.
- Garšvielas pievieno pēc garšas.
- Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī dzesēties. Labu apetīti!
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt