receptes

Aukstā zupa

Zupas 2 Pēdējais atjauninājums: Jul 02, 2022 Izveidots: May 05, 2013
Aukstā zupa Aukstā zupa Aukstā zupa
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 10min
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Kā pagatavot auksto zupu saviem spēkiem. Šī būs viena no parastākajām un ātrākajām receptēm. Ļoti liela nozīme ir kefīram. Es vienmēr izvēlos 'Lazdonas' vai 'Talsu' kefīru. Ja vēlas auksto zupu pikantāku, tad var pievienot pāris tējkarotes tomātu mērci. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Traukā ielejam kefīru, ūdeni, bietes un pievienojam iepriekš salmiņos sagrieztus gurķus, smalki grieztus zaļumus un kubiciņos sagrieztu desu.
  2. Pārkaisam ar iepriekš novārītu, nomizotu un smalki rīvetu olu.
  3. Garšvielas pievieno pēc garšas.
  4. Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī dzesēties. Labu apetīti!

Aukstā zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 10min
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Kā pagatavot auksto zupu saviem spēkiem. Šī būs viena no parastākajām un ātrākajām receptēm. Ļoti liela nozīme ir kefīram. Es vienmēr izvēlos 'Lazdonas' vai 'Talsu' kefīru. Ja vēlas auksto zupu pikantāku, tad var pievienot pāris tējkarotes tomātu mērci. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Traukā ielejam kefīru, ūdeni, bietes un pievienojam iepriekš salmiņos sagrieztus gurķus, smalki grieztus zaļumus un kubiciņos sagrieztu desu.
  2. Pārkaisam ar iepriekš novārītu, nomizotu un smalki rīvetu olu.
  3. Garšvielas pievieno pēc garšas.
  4. Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī dzesēties. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (10 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.