- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15min
- Gatavošanas laiks: 40min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā pagatavot vienkāršu vistas zupu. Šis ēdiens nav dārgs, ļoti vienkārši pagatavojams, bet garšīgs.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomizo burkānus un kartupeļus, sagriež kubikos.
- Vistas kājiņas noskalo un liek katliņā 1,5-2L ūdenī vārīt, pievieno sāli un kripatiņu laurlapu. Vārot nosmeļ putas.
- Ko līdz sāk vārīties - vāra vēl apmēram 20min.
- Pievieno buljonam burkānus.
- Izceļ vistu ārā un liek ātri dzesēt, kad vista atdzisusi noloba no kauliem un met atpakaļ katlā.
- Pievieno buljonam kartupeļus, nedaudz vāra.
- Pievieno rīsu, garšvielas.
- Kad kartupeļi, burkāni un rīsi mīksti, tad ņem nost no plīts. Uzliek vāku un ļauj zupai nedaudz ievilkties.
- Uz pannas pagatavo grauzdiņus. (Ņem baltmaizes šķēles un griež apmēram puscentimetra kubiņos, kurus apcep, nelielā sviesta daudzumā līdz tie top viegli brūni.
- Lej zupu šķīvī un pārkaisa grauzdiņiem.
Vistas zupa
- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15min
- Gatavošanas laiks: 40min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā pagatavot vienkāršu vistas zupu. Šis ēdiens nav dārgs, ļoti vienkārši pagatavojams, bet garšīgs.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomizo burkānus un kartupeļus, sagriež kubikos.
- Vistas kājiņas noskalo un liek katliņā 1,5-2L ūdenī vārīt, pievieno sāli un kripatiņu laurlapu. Vārot nosmeļ putas.
- Ko līdz sāk vārīties - vāra vēl apmēram 20min.
- Pievieno buljonam burkānus.
- Izceļ vistu ārā un liek ātri dzesēt, kad vista atdzisusi noloba no kauliem un met atpakaļ katlā.
- Pievieno buljonam kartupeļus, nedaudz vāra.
- Pievieno rīsu, garšvielas.
- Kad kartupeļi, burkāni un rīsi mīksti, tad ņem nost no plīts. Uzliek vāku un ļauj zupai nedaudz ievilkties.
- Uz pannas pagatavo grauzdiņus. (Ņem baltmaizes šķēles un griež apmēram puscentimetra kubiņos, kurus apcep, nelielā sviesta daudzumā līdz tie top viegli brūni.
- Lej zupu šķīvī un pārkaisa grauzdiņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt