Vistas zupa

Zupas 12 Pēdējais atjauninājums: Jul 15, 2021 Izveidots: Jul 15, 2021
Vistas zupa Vistas zupa Vistas zupa
  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 40min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Kā pagatavot vienkāršu vistas zupu. Šis ēdiens nav dārgs, ļoti vienkārši pagatavojams, bet garšīgs.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomizo burkānus un kartupeļus, sagriež kubikos.
  2. Vistas kājiņas noskalo un liek katliņā 1,5-2L ūdenī vārīt, pievieno sāli un kripatiņu laurlapu. Vārot nosmeļ putas.
  3. Ko līdz sāk vārīties - vāra vēl apmēram 20min.
  4. Pievieno buljonam burkānus.
  5. Izceļ vistu ārā un liek ātri dzesēt, kad vista atdzisusi noloba no kauliem un met atpakaļ katlā.
  6. Pievieno buljonam kartupeļus, nedaudz vāra.
  7. Pievieno rīsu, garšvielas.
  8. Kad kartupeļi, burkāni un rīsi mīksti, tad ņem nost no plīts. Uzliek vāku un ļauj zupai nedaudz ievilkties.
  9. Uz pannas pagatavo grauzdiņus. (Ņem baltmaizes šķēles un griež apmēram puscentimetra kubiņos, kurus apcep, nelielā sviesta daudzumā līdz tie top viegli brūni.
  10. Lej zupu šķīvī un pārkaisa grauzdiņiem.

Vistas zupa



  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 40min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Kā pagatavot vienkāršu vistas zupu. Šis ēdiens nav dārgs, ļoti vienkārši pagatavojams, bet garšīgs.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomizo burkānus un kartupeļus, sagriež kubikos.
  2. Vistas kājiņas noskalo un liek katliņā 1,5-2L ūdenī vārīt, pievieno sāli un kripatiņu laurlapu. Vārot nosmeļ putas.
  3. Ko līdz sāk vārīties - vāra vēl apmēram 20min.
  4. Pievieno buljonam burkānus.
  5. Izceļ vistu ārā un liek ātri dzesēt, kad vista atdzisusi noloba no kauliem un met atpakaļ katlā.
  6. Pievieno buljonam kartupeļus, nedaudz vāra.
  7. Pievieno rīsu, garšvielas.
  8. Kad kartupeļi, burkāni un rīsi mīksti, tad ņem nost no plīts. Uzliek vāku un ļauj zupai nedaudz ievilkties.
  9. Uz pannas pagatavo grauzdiņus. (Ņem baltmaizes šķēles un griež apmēram puscentimetra kubiņos, kurus apcep, nelielā sviesta daudzumā līdz tie top viegli brūni.
  10. Lej zupu šķīvī un pārkaisa grauzdiņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (8 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.