Medus kā dabas zelts

Medus kā dabas zelts

medus.JPG

Enerģijas lādiņš dabīgā veidā

Aizvieto rafinēto cukuru ar medu tējā, kafijā, lai iegūtu dabisku un ilgstošu enerģiju. Medus nodrošina vienmērīgu cukura līmeņa paaugstināšanos asinīs, sniedzot enerģiju bez pēkšņiem kritumiem. 1 līdz 2 tējkarotes uz vienu tējas vai kafijas krūzi atkarībā no vēlamās salduma pakāpes.

Garšas un tekstūras uzlabošana ēdienos

Pievieno medu marinādēm, salātu mērcēm vai glazūrām, lai iegūtu patīkami saldenu un sabalansētu garšu. Tas īpaši labi sader ar vistas gaļu, cūkgaļu un dažādiem ceptiem dārzeņiem.

Dabisks antibakteriāls konservants

Medus piemīt antibakteriālas īpašības, kas palīdz saglabāt produktus svaigus ilgāk. Tas ir lielisks papildinājums mājās gatavotiem ievārījumiem un marinādēm, aizkavējot bojāšanās procesus.

Kā līdzeklis pret saaukstēšanos

Medus ar citronu un ingveru ir pārbaudīts līdzeklis pret kakla sāpēm un klepu. Tas nomierina kairinājumu un stiprina organisma aizsargspējas, palīdzot ātrāk atveseļoties.

Veselīgāks cepšanas risinājums

Medus var aizvietot cukuru dažādās receptēs, padarot maizes izstrādājumus mitrākus un piešķirot tiem bagātīgāku garšu. Izmanto to kūkās, smalkmaizītēs un citos konditorejas izstrādājumos.

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.