Mazsālīti gurķīši

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Sep 06, 2023 Izveidots: Aug 17, 2023
Mazsālīti gurķīši Mazsālīti gurķīši
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 10min
  • Gatavošanas laiks: 5min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Ātra un vienkārša mazssālītu gurķu recepte. Šādi pagatavoti gurķi domāti ātrai lietošani. Starp visām citām garšvielām var papidus pievienot vēl nedaudz koriandra, sinepju sēklu un smaržīgo piparu - kas nu kuram tīk. Šo var sagatavot ļoti ātri, bet neskatoties uz ātrumu, tā ir bērnības garša. Esmu šo pašu gatavojis ņemot pusi uz pusi ūdeni ar minerālūdeni - starpību nejutu!

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem gurķus un noskalo.
  2. Griež bļodā pa 3-4cm,
  3. Pievieno zaļumus, ķiploku, piparus.
  4. Pārlej ar vēl karstu marinādi.
  5. Marināde. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un var nedaudz etiķa(etiķi var arī nelikt).
  6. Pārlej vēl karstu gurķiem.
  7. Pārliek pāri šķīvi.
  8. Dod iestāvēties 6-8 stundas.

Mazsālīti gurķīši



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 10min
  • Gatavošanas laiks: 5min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Ātra un vienkārša mazssālītu gurķu recepte. Šādi pagatavoti gurķi domāti ātrai lietošani. Starp visām citām garšvielām var papidus pievienot vēl nedaudz koriandra, sinepju sēklu un smaržīgo piparu - kas nu kuram tīk. Šo var sagatavot ļoti ātri, bet neskatoties uz ātrumu, tā ir bērnības garša. Esmu šo pašu gatavojis ņemot pusi uz pusi ūdeni ar minerālūdeni - starpību nejutu!

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem gurķus un noskalo.
  2. Griež bļodā pa 3-4cm,
  3. Pievieno zaļumus, ķiploku, piparus.
  4. Pārlej ar vēl karstu marinādi.
  5. Marināde. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un var nedaudz etiķa(etiķi var arī nelikt).
  6. Pārlej vēl karstu gurķiem.
  7. Pārliek pāri šķīvi.
  8. Dod iestāvēties 6-8 stundas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.