- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Kādi plusi šai receptei?
Nav nepieciešams cukurs, nav ilgās stundas jāpavad pie pasterizācijas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus.
- Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi.
- Burkā ieber sāli, pielej etiķa esenci.
- Uzvāra ūdeni.
- Vārošu ūdeni lēnām (lai burka nesaplīstu) pilda burkās.
- Vāko ciet ar karstu, iepriekš sagatavotu vāciņu. (vāciņus applaucē ar vārošu ūdeni)
- Burku apgriež ar vāciņū uz leju, lai stāv 1 stundu apsegti ar siltu segu.
- Burkas saliek ar vāku uz augšu, kad atdzisušas liek pagrabā vai vēsā vietā.
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Kādi plusi šai receptei?
Nav nepieciešams cukurs, nav ilgās stundas jāpavad pie pasterizācijas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus.
- Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi.
- Burkā ieber sāli, pielej etiķa esenci.
- Uzvāra ūdeni.
- Vārošu ūdeni lēnām (lai burka nesaplīstu) pilda burkās.
- Vāko ciet ar karstu, iepriekš sagatavotu vāciņu. (vāciņus applaucē ar vārošu ūdeni)
- Burku apgriež ar vāciņū uz leju, lai stāv 1 stundu apsegti ar siltu segu.
- Burkas saliek ar vāku uz augšu, kad atdzisušas liek pagrabā vai vēsā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt