receptes

Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)

Konservēšana 27 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Jul 24, 2011
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Kādi plusi šai receptei?
Nav nepieciešams cukurs, nav ilgās stundas jāpavad pie pasterizācijas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus.
  2. Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi.
  3. Burkā ieber sāli, pielej etiķa esenci.
  4. Uzvāra ūdeni.
  5. Vārošu ūdeni lēnām (lai burka nesaplīstu) pilda burkās.
  6. Vāko ciet ar karstu, iepriekš sagatavotu vāciņu. (vāciņus applaucē ar vārošu ūdeni)
  7. Burku apgriež ar vāciņū uz leju, lai stāv 1 stundu apsegti ar siltu segu.
  8. Burkas saliek ar vāku uz augšu, kad atdzisušas liek pagrabā vai vēsā vietā.

Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas) savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Kādi plusi šai receptei?
Nav nepieciešams cukurs, nav ilgās stundas jāpavad pie pasterizācijas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus.
  2. Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi.
  3. Burkā ieber sāli, pielej etiķa esenci.
  4. Uzvāra ūdeni.
  5. Vārošu ūdeni lēnām (lai burka nesaplīstu) pilda burkās.
  6. Vāko ciet ar karstu, iepriekš sagatavotu vāciņu. (vāciņus applaucē ar vārošu ūdeni)
  7. Burku apgriež ar vāciņū uz leju, lai stāv 1 stundu apsegti ar siltu segu.
  8. Burkas saliek ar vāku uz augšu, kad atdzisušas liek pagrabā vai vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (7 (1)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.