- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms, kā gatavot ziemai latgales salātus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus nomazgā, nosusina.
- Gurķus nomizo nogriež apmēram 1 cm no gala lai nav rūgtums, sagriež gareniski uz pusi un šķēlītēs.
- Nomizo sīpolus un sagriež šķēlītēs.
- Gurķus ar sīpoliem liek traukā un pievieno smalki grieztas dilles, eļļu, etiķi, sāli un atstāj uz kādu laiciņu suloties (apmēram 8-10 stundas)
- Liek izkarsētās burkās un vēl katrai burciņai pa virsu pārlej 1 tēj. kar. eļļas, uzliek iepriekš sagatavotus vāciņus.
- Pasterizē 0,5 burciņas pie 80C 10 min. Valcē vākus ciet, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.
Latgales salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms, kā gatavot ziemai latgales salātus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus nomazgā, nosusina.
- Gurķus nomizo nogriež apmēram 1 cm no gala lai nav rūgtums, sagriež gareniski uz pusi un šķēlītēs.
- Nomizo sīpolus un sagriež šķēlītēs.
- Gurķus ar sīpoliem liek traukā un pievieno smalki grieztas dilles, eļļu, etiķi, sāli un atstāj uz kādu laiciņu suloties (apmēram 8-10 stundas)
- Liek izkarsētās burkās un vēl katrai burciņai pa virsu pārlej 1 tēj. kar. eļļas, uzliek iepriekš sagatavotus vāciņus.
- Pasterizē 0,5 burciņas pie 80C 10 min. Valcē vākus ciet, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt