Latgales salāti

Konservēšana 5 Pēdējais atjauninājums: Aug 21, 2022 Izveidots: Aug 15, 2012
Latgales salāti
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms, kā gatavot ziemai latgales salātus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus nomazgā, nosusina.
  2. Gurķus nomizo nogriež apmēram 1 cm no gala lai nav rūgtums, sagriež gareniski uz pusi un šķēlītēs.
  3. Nomizo sīpolus un sagriež šķēlītēs.
  4. Gurķus ar sīpoliem liek traukā un pievieno smalki grieztas dilles, eļļu, etiķi, sāli un atstāj uz kādu laiciņu suloties (apmēram 8-10 stundas)
  5. Liek izkarsētās burkās un vēl katrai burciņai pa virsu pārlej 1 tēj. kar. eļļas, uzliek iepriekš sagatavotus vāciņus.
  6. Pasterizē 0,5 burciņas pie 80C 10 min. Valcē vākus ciet, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.

Latgales salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms, kā gatavot ziemai latgales salātus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus nomazgā, nosusina.
  2. Gurķus nomizo nogriež apmēram 1 cm no gala lai nav rūgtums, sagriež gareniski uz pusi un šķēlītēs.
  3. Nomizo sīpolus un sagriež šķēlītēs.
  4. Gurķus ar sīpoliem liek traukā un pievieno smalki grieztas dilles, eļļu, etiķi, sāli un atstāj uz kādu laiciņu suloties (apmēram 8-10 stundas)
  5. Liek izkarsētās burkās un vēl katrai burciņai pa virsu pārlej 1 tēj. kar. eļļas, uzliek iepriekš sagatavotus vāciņus.
  6. Pasterizē 0,5 burciņas pie 80C 10 min. Valcē vākus ciet, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (18 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.