Marinēti kabači

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Aug 06, 2012
Marinēti kabači
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Marinēti kabači mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem vidēja izmēra nepāraugušus kabačus.
  2. Nomazgātiem un nosusinātiem kabačiem nogriež galiņus, un sagriež apmēram 1,5 cm šķēlēs (šķēles var arī dalīt uz pusēm).
  3. Pilda burkās pa slāņiem pievienojot dilles un ķiploka daiviņas un mazliet notīrītu selerija sakni(var pievienot pāris tomātus).
  4. Marinādi kabačiem pagatavo šādi: Liek vārīties ūdeni un uzreiz pievieno nepieciešamo daudzumu cukuru un sāli, apmaisa līdz cukurs ar sāli izkusis, kad uzvārās slēdz ārā uguni un lēnām maisot pievieno etiķi.
  5. Pārlej marinādi, uzliek vāciņu (vēl nevalcē, vāciņus iepriekš applaucē verdošā ūdenī uz pāris minūtēm) un liek pasterizēties.
  6. Pasterizē pie 80C uz 20 min. trīs litru burkai, 1L 10 min.
  7. Kad pasterizācija pabeigta ceļ burkas ārā no katla un valcē ciet. apmet uz vāka un notur ap 2h.
  8. Uzglabā vēsā vietā.

Marinēti kabači



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Marinēti kabači mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem vidēja izmēra nepāraugušus kabačus.
  2. Nomazgātiem un nosusinātiem kabačiem nogriež galiņus, un sagriež apmēram 1,5 cm šķēlēs (šķēles var arī dalīt uz pusēm).
  3. Pilda burkās pa slāņiem pievienojot dilles un ķiploka daiviņas un mazliet notīrītu selerija sakni(var pievienot pāris tomātus).
  4. Marinādi kabačiem pagatavo šādi: Liek vārīties ūdeni un uzreiz pievieno nepieciešamo daudzumu cukuru un sāli, apmaisa līdz cukurs ar sāli izkusis, kad uzvārās slēdz ārā uguni un lēnām maisot pievieno etiķi.
  5. Pārlej marinādi, uzliek vāciņu (vēl nevalcē, vāciņus iepriekš applaucē verdošā ūdenī uz pāris minūtēm) un liek pasterizēties.
  6. Pasterizē pie 80C uz 20 min. trīs litru burkai, 1L 10 min.
  7. Kad pasterizācija pabeigta ceļ burkas ārā no katla un valcē ciet. apmet uz vāka un notur ap 2h.
  8. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (6 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.