- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Marinēti kabači mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem vidēja izmēra nepāraugušus kabačus.
- Nomazgātiem un nosusinātiem kabačiem nogriež galiņus, un sagriež apmēram 1,5 cm šķēlēs (šķēles var arī dalīt uz pusēm).
- Pilda burkās pa slāņiem pievienojot dilles un ķiploka daiviņas un mazliet notīrītu selerija sakni(var pievienot pāris tomātus).
- Marinādi kabačiem pagatavo šādi: Liek vārīties ūdeni un uzreiz pievieno nepieciešamo daudzumu cukuru un sāli, apmaisa līdz cukurs ar sāli izkusis, kad uzvārās slēdz ārā uguni un lēnām maisot pievieno etiķi.
- Pārlej marinādi, uzliek vāciņu (vēl nevalcē, vāciņus iepriekš applaucē verdošā ūdenī uz pāris minūtēm) un liek pasterizēties.
- Pasterizē pie 80C uz 20 min. trīs litru burkai, 1L 10 min.
- Kad pasterizācija pabeigta ceļ burkas ārā no katla un valcē ciet. apmet uz vāka un notur ap 2h.
- Uzglabā vēsā vietā.
Marinēti kabači
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Marinēti kabači mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem vidēja izmēra nepāraugušus kabačus.
- Nomazgātiem un nosusinātiem kabačiem nogriež galiņus, un sagriež apmēram 1,5 cm šķēlēs (šķēles var arī dalīt uz pusēm).
- Pilda burkās pa slāņiem pievienojot dilles un ķiploka daiviņas un mazliet notīrītu selerija sakni(var pievienot pāris tomātus).
- Marinādi kabačiem pagatavo šādi: Liek vārīties ūdeni un uzreiz pievieno nepieciešamo daudzumu cukuru un sāli, apmaisa līdz cukurs ar sāli izkusis, kad uzvārās slēdz ārā uguni un lēnām maisot pievieno etiķi.
- Pārlej marinādi, uzliek vāciņu (vēl nevalcē, vāciņus iepriekš applaucē verdošā ūdenī uz pāris minūtēm) un liek pasterizēties.
- Pasterizē pie 80C uz 20 min. trīs litru burkai, 1L 10 min.
- Kad pasterizācija pabeigta ceļ burkas ārā no katla un valcē ciet. apmet uz vāka un notur ap 2h.
- Uzglabā vēsā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt