Kabaču ikri

Konservēšana 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Aug 29, 2017
Kabaču ikri
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Kabaču ikri. savā virtuvē. visu taisa. kā receptē norādīts, bet ja ir vēlme padarīt kabaču ikrus agresīvākus, tad pievieno vēl melnos piparus un koriandru pēc garšas. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas (ja tādas ir), tad sarīvē.
  2. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā.
  3. Sīpolu nomizo un smalki sagriež, tad apcepj nelielā eļļas daudzumā uz lēnas uguns apmēram 5min.. Tomātus noskalo, nosusina, sagriež kubikos un arī nedaudz apcepj uz lēnas uguns.
  4. Pievieno rīvēto burkānu nedaudz apcepj, pievieno rīvētos kabačus, sāli un cukuru.
  5. Visu sautē līdz darzeņi mīksti, tad sablenderē ar blenderi, tad pievieno izspiestu ķiploku daiviņas un tomātu pastu, visu kārtīgi apmaisa un turpina sautēt vēl minūtes 5 lidz 10
  6. Kabaču ikri gatavi lietošanai.
  7. Pie vēlmes var konservēt, tad karstu pilda sterilizētās burkās un vāko ar sterilizētiem vāciņiem.
  8. Burciņas apmet otradi un nosedz ar segu.
  9. Atdzesētu liek aukstā pgrabā. Kam nav pagraba pasterizē 0,5l burciņas 10min. Pie 80gr.
  10. Ja ir vēlme padarīt kabaču ikrus agresīvākus, tad pievieno vēl melnos piparus un koriandru pēc garšas.

Kabaču ikri



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Kabaču ikri. savā virtuvē. visu taisa. kā receptē norādīts, bet ja ir vēlme padarīt kabaču ikrus agresīvākus, tad pievieno vēl melnos piparus un koriandru pēc garšas. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas (ja tādas ir), tad sarīvē.
  2. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā.
  3. Sīpolu nomizo un smalki sagriež, tad apcepj nelielā eļļas daudzumā uz lēnas uguns apmēram 5min.. Tomātus noskalo, nosusina, sagriež kubikos un arī nedaudz apcepj uz lēnas uguns.
  4. Pievieno rīvēto burkānu nedaudz apcepj, pievieno rīvētos kabačus, sāli un cukuru.
  5. Visu sautē līdz darzeņi mīksti, tad sablenderē ar blenderi, tad pievieno izspiestu ķiploku daiviņas un tomātu pastu, visu kārtīgi apmaisa un turpina sautēt vēl minūtes 5 lidz 10
  6. Kabaču ikri gatavi lietošanai.
  7. Pie vēlmes var konservēt, tad karstu pilda sterilizētās burkās un vāko ar sterilizētiem vāciņiem.
  8. Burciņas apmet otradi un nosedz ar segu.
  9. Atdzesētu liek aukstā pgrabā. Kam nav pagraba pasterizē 0,5l burciņas 10min. Pie 80gr.
  10. Ja ir vēlme padarīt kabaču ikrus agresīvākus, tad pievieno vēl melnos piparus un koriandru pēc garšas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.