- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šai receptei gurķus, kā arī tomātus izvēlās vēlos, maza izmēra.
Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti tomāti ar gurķiem. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dārzeņus nomazgā nosusina.
- Gurķiem nogriež galiņus un pagaršo vai nav rūgti.
- Ņem tīras litra burciņas un pirmais ko ievieto tās ir dilles, tad 2 ķiploku daiviņas, pusi no tējkarotes koriandru, 2 melno piparu graudiņus.
- Ieliek gurķus.
- Liek tomātus arī maza izmēra, lai viss tas jaukums mums salien litra burciņā.
- Vēl var pievienot maziņu lauru lapiņu, bet tas gaumes jautājums.
- Tagad, kad viss ir glīti sapakots burciņās - vāram marinādi.
- Ielejam katlā vajadzīgo ūdens daudzumu un uzreiz pievienojam cukuru un sāli cik norādīts šai receptē, apmaisām līdz cukurs ar sāli izšķīst. Tiklīdz sāk vārīties pievienojam etiķi un pavāram pāris minūtes. Marināde gatava.
- Pārlejam ar to mūsu tomātus ar gurķīšiem un uzliekam vāciņu, ciet vēl netaisot.
- Liekam pasterizēties pie 85C uz 15 min - tas uz litra burciņām. 3 litru burciņām nepieciešams lielāks laiks ap 30 min.
Marinēti tomāti ar gurķiem.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šai receptei gurķus, kā arī tomātus izvēlās vēlos, maza izmēra.
Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti tomāti ar gurķiem. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dārzeņus nomazgā nosusina.
- Gurķiem nogriež galiņus un pagaršo vai nav rūgti.
- Ņem tīras litra burciņas un pirmais ko ievieto tās ir dilles, tad 2 ķiploku daiviņas, pusi no tējkarotes koriandru, 2 melno piparu graudiņus.
- Ieliek gurķus.
- Liek tomātus arī maza izmēra, lai viss tas jaukums mums salien litra burciņā.
- Vēl var pievienot maziņu lauru lapiņu, bet tas gaumes jautājums.
- Tagad, kad viss ir glīti sapakots burciņās - vāram marinādi.
- Ielejam katlā vajadzīgo ūdens daudzumu un uzreiz pievienojam cukuru un sāli cik norādīts šai receptē, apmaisām līdz cukurs ar sāli izšķīst. Tiklīdz sāk vārīties pievienojam etiķi un pavāram pāris minūtes. Marināde gatava.
- Pārlejam ar to mūsu tomātus ar gurķīšiem un uzliekam vāciņu, ciet vēl netaisot.
- Liekam pasterizēties pie 85C uz 15 min - tas uz litra burciņām. 3 litru burciņām nepieciešams lielāks laiks ap 30 min.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt