Marinēti tomāti ar gurķiem.

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Sep 19, 2013
Marinēti tomāti ar gurķiem.
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šai receptei gurķus, kā arī tomātus izvēlās vēlos, maza izmēra.
Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti tomāti ar gurķiem. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņus nomazgā nosusina.
  2. Gurķiem nogriež galiņus un pagaršo vai nav rūgti.
  3. Ņem tīras litra burciņas un pirmais ko ievieto tās ir dilles, tad 2 ķiploku daiviņas, pusi no tējkarotes koriandru, 2 melno piparu graudiņus.
  4. Ieliek gurķus.
  5. Liek tomātus arī maza izmēra, lai viss tas jaukums mums salien litra burciņā.
  6. Vēl var pievienot maziņu lauru lapiņu, bet tas gaumes jautājums.
  7. Tagad, kad viss ir glīti sapakots burciņās - vāram marinādi.
  8. Ielejam katlā vajadzīgo ūdens daudzumu un uzreiz pievienojam cukuru un sāli cik norādīts šai receptē, apmaisām līdz cukurs ar sāli izšķīst. Tiklīdz sāk vārīties pievienojam etiķi un pavāram pāris minūtes. Marināde gatava.
  9. Pārlejam ar to mūsu tomātus ar gurķīšiem un uzliekam vāciņu, ciet vēl netaisot.
  10. Liekam pasterizēties pie 85C uz 15 min - tas uz litra burciņām. 3 litru burciņām nepieciešams lielāks laiks ap 30 min.

Marinēti tomāti ar gurķiem.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šai receptei gurķus, kā arī tomātus izvēlās vēlos, maza izmēra.
Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti tomāti ar gurķiem. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņus nomazgā nosusina.
  2. Gurķiem nogriež galiņus un pagaršo vai nav rūgti.
  3. Ņem tīras litra burciņas un pirmais ko ievieto tās ir dilles, tad 2 ķiploku daiviņas, pusi no tējkarotes koriandru, 2 melno piparu graudiņus.
  4. Ieliek gurķus.
  5. Liek tomātus arī maza izmēra, lai viss tas jaukums mums salien litra burciņā.
  6. Vēl var pievienot maziņu lauru lapiņu, bet tas gaumes jautājums.
  7. Tagad, kad viss ir glīti sapakots burciņās - vāram marinādi.
  8. Ielejam katlā vajadzīgo ūdens daudzumu un uzreiz pievienojam cukuru un sāli cik norādīts šai receptē, apmaisām līdz cukurs ar sāli izšķīst. Tiklīdz sāk vārīties pievienojam etiķi un pavāram pāris minūtes. Marināde gatava.
  9. Pārlejam ar to mūsu tomātus ar gurķīšiem un uzliekam vāciņu, ciet vēl netaisot.
  10. Liekam pasterizēties pie 85C uz 15 min - tas uz litra burciņām. 3 litru burciņām nepieciešams lielāks laiks ap 30 min.

Vai recepte bija noderīga ?


 (24 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.