receptes

Skābēti gurķi 3 litru burkā

Konservēšana 16 Pēdējais atjauninājums: Aug 01, 2021 Izveidots: Aug 02, 2010
Skābēti gurķi 3 litru burkā
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Skābēti gurķi 3 litru burkā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus labi nomazgā, ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā.
  2. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji sagriež.
  3. Garšaugiem jābūt arī trauka virspusē.
  4. Sagatavotos gurķus pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
  5. Burkai uzliek dezinficētu metāla vai plastmasas vāciņu.
  6. Trauku novieto istabas temperatūrā 3-6 dienas, lai sākas pienskābā rūgšana.
  7. Pēc tam trauku noslēdz (aizvalcē) un novieto 0 - 3C temperatūrā.

Skābēti gurķi 3 litru burkā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Skābēti gurķi 3 litru burkā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus labi nomazgā, ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā.
  2. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji sagriež.
  3. Garšaugiem jābūt arī trauka virspusē.
  4. Sagatavotos gurķus pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
  5. Burkai uzliek dezinficētu metāla vai plastmasas vāciņu.
  6. Trauku novieto istabas temperatūrā 3-6 dienas, lai sākas pienskābā rūgšana.
  7. Pēc tam trauku noslēdz (aizvalcē) un novieto 0 - 3C temperatūrā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.