Vienkāršs veids kā gatavo Skābēti gurķi 3 litru burkā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gurķus labi nomazgā, ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā.
Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji sagriež.
Garšaugiem jābūt arī trauka virspusē.
Sagatavotos gurķus pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
Burkai uzliek dezinficētu metāla vai plastmasas vāciņu.
Trauku novieto istabas temperatūrā 3-6 dienas, lai sākas pienskābā rūgšana.
Pēc tam trauku noslēdz (aizvalcē) un novieto 0 - 3C temperatūrā.
Skābēti gurķi 3 litru burkā
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Skābēti gurķi 3 litru burkā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gurķus labi nomazgā, ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā.
Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji sagriež.
Garšaugiem jābūt arī trauka virspusē.
Sagatavotos gurķus pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
Burkai uzliek dezinficētu metāla vai plastmasas vāciņu.
Trauku novieto istabas temperatūrā 3-6 dienas, lai sākas pienskābā rūgšana.
Pēc tam trauku noslēdz (aizvalcē) un novieto 0 - 3C temperatūrā.