Dzidrais zivju buljons

Buljoni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Jul 25, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Dzidrais zivju buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītos asarus parlej ar aukstu ūdeni, uzvara un noputo.
  2. Pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus un lēni vāra 45-60 minūtes.
  3. Ikrus saberž, pielej nedaudz ūdens, samaisa un ļauj vēsumā stāvēt 30 minūtes.
  4. Pievieno izkāstam buljonam un vāra 20-25 minūtes, nostādina un izkāš.
  5. Dzidro buljonu lej tasītēs un pasniedz ar pirādziņiem.

Dzidrais zivju buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Dzidrais zivju buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītos asarus parlej ar aukstu ūdeni, uzvara un noputo.
  2. Pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus un lēni vāra 45-60 minūtes.
  3. Ikrus saberž, pielej nedaudz ūdens, samaisa un ļauj vēsumā stāvēt 30 minūtes.
  4. Pievieno izkāstam buljonam un vāra 20-25 minūtes, nostādina un izkāš.
  5. Dzidro buljonu lej tasītēs un pasniedz ar pirādziņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.