- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Vienkāršs veids, kā ātri pagatvot garšīgus belašus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo mīklu. Visus komponentus mīklai sajauc kopā, izmīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
- Liek siltā vietā raudzēt. Raudzē ap 1,5h.
- Pagatavo pildijumu.
- No mīklas veido nelielus aplīšus, deserta šķīvīša lielumā.
- Vidū liek gaļas pildījumu, no maliņām veido „faldītes”, lai vidū veidotos caurums.
- Cep pannā lielā eļļas daudzumā.
- Pirmo pusi cep to, kurā ir caurums.
- Vēlāk, apgriežot uz otru pusi, viducī no pannas ielej ēdamkaroti eļļas.
Belaši
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Vienkāršs veids, kā ātri pagatvot garšīgus belašus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo mīklu. Visus komponentus mīklai sajauc kopā, izmīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
- Liek siltā vietā raudzēt. Raudzē ap 1,5h.
- Pagatavo pildijumu.
- No mīklas veido nelielus aplīšus, deserta šķīvīša lielumā.
- Vidū liek gaļas pildījumu, no maliņām veido „faldītes”, lai vidū veidotos caurums.
- Cep pannā lielā eļļas daudzumā.
- Pirmo pusi cep to, kurā ir caurums.
- Vēlāk, apgriežot uz otru pusi, viducī no pannas ielej ēdamkaroti eļļas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt