Belaši

Konditoreja 9 Pēdējais atjauninājums: Nov 15, 2019 Izveidots: Nov 15, 2019
Belaši
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Vienkāršs veids, kā ātri pagatvot garšīgus belašus.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo mīklu. Visus komponentus mīklai sajauc kopā, izmīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
  2. Liek siltā vietā raudzēt. Raudzē ap 1,5h.
  3. Pagatavo pildijumu.
  4. No mīklas veido nelielus aplīšus, deserta šķīvīša lielumā.
  5. Vidū liek gaļas pildījumu, no maliņām veido „faldītes”, lai vidū veidotos caurums.
  6. Cep pannā lielā eļļas daudzumā.
  7. Pirmo pusi cep to, kurā ir caurums.
  8. Vēlāk, apgriežot uz otru pusi, viducī no pannas ielej ēdamkaroti eļļas.

Belaši



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Vienkāršs veids, kā ātri pagatvot garšīgus belašus.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo mīklu. Visus komponentus mīklai sajauc kopā, izmīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
  2. Liek siltā vietā raudzēt. Raudzē ap 1,5h.
  3. Pagatavo pildijumu.
  4. No mīklas veido nelielus aplīšus, deserta šķīvīša lielumā.
  5. Vidū liek gaļas pildījumu, no maliņām veido „faldītes”, lai vidū veidotos caurums.
  6. Cep pannā lielā eļļas daudzumā.
  7. Pirmo pusi cep to, kurā ir caurums.
  8. Vēlāk, apgriežot uz otru pusi, viducī no pannas ielej ēdamkaroti eļļas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (17 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.