- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 1h
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gardi kāpostu pīrādziņi vai pīrādziņi ar kāpostu pildījumu - paša spēkiem. Vienkāršs un relatīvi ātrs veids, kā pagatavot skaistus, ne pārāk dārgus un garšīgus pīrādziņus ar kāpostu pildījumu. Pīrādziņus veidoju divtik lielus kā speķa pīrādziņi. Pildījumam izmantoju iepriekš sagatavotu kāpostu, burkānu, sīpolu sacepumu. Liekas, ka nākamā dienā šie pīrādziņi ir vēl garšīgāki.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo rauga mīklu.
- Sagriež smalkās strēmelēs kāpostu.
- Sarīvē burkānu.
- Sagriež sīpolu smalkos pusapļos.
- Kāpostus, burkānus un sīpolus cep uz pannas ar eļļu līdz tie paliek mīksti.
- Pievieno tomātu mērci, sāli un piparus.
- Ņem piku mīklas, izveltnē apli, liek viducī ēdamkaroti pildījuma un loka uz pusi, piespiežot maliņas ciet, lai pīrādziņš neatnāk vaļā.
- Liek uz iesmērētas cepešpannas, pārziež ar saputotu olu.
- Liek cept cepeškrāsnī pie 200C uz apmēram 15-20min.(skatās, kad pīrādziņi paliek brūni.
Kāpostu pīrāgi
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 1h
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gardi kāpostu pīrādziņi vai pīrādziņi ar kāpostu pildījumu - paša spēkiem. Vienkāršs un relatīvi ātrs veids, kā pagatavot skaistus, ne pārāk dārgus un garšīgus pīrādziņus ar kāpostu pildījumu. Pīrādziņus veidoju divtik lielus kā speķa pīrādziņi. Pildījumam izmantoju iepriekš sagatavotu kāpostu, burkānu, sīpolu sacepumu. Liekas, ka nākamā dienā šie pīrādziņi ir vēl garšīgāki.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo rauga mīklu.
- Sagriež smalkās strēmelēs kāpostu.
- Sarīvē burkānu.
- Sagriež sīpolu smalkos pusapļos.
- Kāpostus, burkānus un sīpolus cep uz pannas ar eļļu līdz tie paliek mīksti.
- Pievieno tomātu mērci, sāli un piparus.
- Ņem piku mīklas, izveltnē apli, liek viducī ēdamkaroti pildījuma un loka uz pusi, piespiežot maliņas ciet, lai pīrādziņš neatnāk vaļā.
- Liek uz iesmērētas cepešpannas, pārziež ar saputotu olu.
- Liek cept cepeškrāsnī pie 200C uz apmēram 15-20min.(skatās, kad pīrādziņi paliek brūni.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt