- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Ja gaļai pērlej aukstu ūdeni, tad iegūst garšīgu, aromātisku buljonu, bet gaļa ir šķiedraina, sausa. Bet, ja gaļu liek karstā ūdenī, tad buljons mazāk aromātisks, gaļa sulīgāka, garšīgāka. Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas buljons pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu ar kauliem noskalo, sadala mazākos gabalos, pārlej ūdeni.
- Katlu nosedz ar vāku, uzvāra, noputo, pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus, selerijas un turpina vārīšanu uz mazas liesmas, līdz gaļa mīksta un labi atdalās no kauliem.
- Pievieno gaļas mīkstumu un vāra, līdz gaļa ir mīksta.
- Gaļu no buljona izņem, atdala no kauliem, buljonu izkāš un izlieto zupu gatavošanai.
- Gaļu pasniedz ar zupu vai izlieto citu ēdienu pagatavošanai.
Liellopa gaļas buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Ja gaļai pērlej aukstu ūdeni, tad iegūst garšīgu, aromātisku buljonu, bet gaļa ir šķiedraina, sausa. Bet, ja gaļu liek karstā ūdenī, tad buljons mazāk aromātisks, gaļa sulīgāka, garšīgāka. Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas buljons pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu ar kauliem noskalo, sadala mazākos gabalos, pārlej ūdeni.
- Katlu nosedz ar vāku, uzvāra, noputo, pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus, selerijas un turpina vārīšanu uz mazas liesmas, līdz gaļa mīksta un labi atdalās no kauliem.
- Pievieno gaļas mīkstumu un vāra, līdz gaļa ir mīksta.
- Gaļu no buljona izņem, atdala no kauliem, buljonu izkāš un izlieto zupu gatavošanai.
- Gaļu pasniedz ar zupu vai izlieto citu ēdienu pagatavošanai.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt