- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Griķu biezputra irdenā savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Griķu putraimus pārlej ar verdošu ūdeni, samaisa, uz sietiņa notecina, ber uz sausas pannas un apgrauzdē gaši brūnus.
- Ūdeni uzvāra, pieliek sāli, taukus, apgrauzdētus griķus un vāra apmēram 5 minūtes.
- Uzliek vāku un turpina vārīšanu uz plīts, maizes krāsnī vai cepeškrāsnī, līdz griķi mīksti.
- Šādā veidā pagatavota biezputra ir irdena, sausa.
- Pasniedz ar kausētu sviestu vai skābu krējumu un pienu.
Griķu biezputra irdenā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Griķu biezputra irdenā savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Griķu putraimus pārlej ar verdošu ūdeni, samaisa, uz sietiņa notecina, ber uz sausas pannas un apgrauzdē gaši brūnus.
- Ūdeni uzvāra, pieliek sāli, taukus, apgrauzdētus griķus un vāra apmēram 5 minūtes.
- Uzliek vāku un turpina vārīšanu uz plīts, maizes krāsnī vai cepeškrāsnī, līdz griķi mīksti.
- Šādā veidā pagatavota biezputra ir irdena, sausa.
- Pasniedz ar kausētu sviestu vai skābu krējumu un pienu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt